× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Central Garden: Novogodišnja zabava na Paliluli

  • milan
  • milan's Avatar Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
7 godina 1 mesec pre #464 od milan
Na platou ispred stambeno-poslovnog kompleksa Central Garden postavljena najradosnija komšijska jelka u Beogradu

Prava novogodišnja čarolija širila se danas sa platoa ispred kompleksa Central Garden na Paliluli. Dobro raspoloženi stanari i oduševljeni mališani družili su se i zajedno ukrašavali najradosniju komšijsku jelku u Beogradu. Ovo druženje pod nazivom „Novogodišnji osmeh Palilule“ organizovali su investitori projekta Central Garden, kompanije “AFI Europe” i “Shikun & Binui Group”, uz značajnu pomoć mališana iz predškolske ustanove Pionir koji su protekle nedelje napravili desetine unikatnih novogodišnjih ukrasa za prvu komšijsku jelku na Paliluli.


Svi posetioci ovog novogodišnjeg druženja zabavljali su se uz zvuke novogodišnjih pesama, domaće kolače, kuvano vino i čaj. Kako novogodišnja čarolija ne bi bila potpuna bez Deda Mraza, tako je i na ovom druženju najmlađe zabavljao čuveni Deka sa njegovim pomoćnicima ali i sa najpopularnijim crtanim junacima Mašom i Medvedom.

Želja organizatora bila je da, uoči najradosnijih praznika, podseti sugrađane koliko su važni zajedništvo, sloga i ljubav u negovanju dobrih komšijskih odnosa. Upravo dobri međukomšijski odnosi doprinose da naš dom bude lepše i srećnije mesto za život.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum