× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

UNIQA: Vilenjaci za dečiji osmeh

  • milan
  • milan's Avatar Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
8 godina 2 meseci pre #452 od milan
UNIQA već punih 9 godina ima tradiciju darivanja pred novogodišnje praznike i upućuje donacije u različite dečje institucije širom naše zemlje. UNIQA osiguranje je i ove godine donirala sredstva u iznosu od 500.000 dinara institucijama za nezbrinutu decu i decu sa smetnjama u razvoju „Veternik“, „Duško Radović“ i Dečjem selu „Dr. Milorad Pavlović“ iz Sremske Kamenice za nabavku ogreva, neophodnih električnih aparata i nameštaja.

“Novogodišnji praznici su vreme za toplinu, darivanje i pažnju i drago nam je da možemo da ih učinimo lepšim mališanima širom naše zemlje. Osmeh svakog deteta koga budemo obradovali - za nas je najveći novogodišnji poklon“, izjavila je Sonja Marić, direktorka marketinga UNIQA Osiguranja.


Povodom predstojećih novogodišnjih praznika, kompanija UNIQA je odlučila da ponovo obraduje najmlađe kojima su prijateljski osmeh, briga i toplina najpotrebniji. Tim povodom, kompanija je pokrenula akciju „UNIQA vilenjaci“ koja je okupila decu zaposlenih koji su se našli u ulozi Deda Mrazovih pomagača. Sva deca su sama pripremila i ukrasila najraznovrsnije poklone koji će obradovati mališane bez roditeljskog staranja.

Velika kutija sa novogodišnjim poklonima UNIQA vilenjaka se seli na Novogodišnji festival gde će, u periodu od 18. do 30. decembra na Beogradskom sajmu, svi zainteresovani mališani i građani moći da se priključe akciji i pomognu po svom izboru beogradske dečije ustanove, domove, dečije bolnice, prihvatilišta ... UNIQA osiguranje kao zvanično osiguranje Deda Mraza, uz pomoć svojih vilenjaka, omogućiće da pokloni što bezbednije stignu do svakog deteta koje željno čeka novogodišnje iznenađenje.

Pozivamo vas i vaše mališane da posetite UNIQA štand na Novogodišnjem festivalu, odaberete instituciju kojoj želite da uputite donaciju, ponesete svoj poklon sa porukom, a mi ćemo se potruditi da on što pre stigne do svojih novih vlasnika!
Svako dete može da postane UNIQA vilenjak, uz malo mašte i ljubavi. Čaroliju stvaramo sami, svakog dana, dobrim delima i pažnjom koju pružamo onima kojima je najpotrebnija.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum