Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Henkel: Vademecum brend za oralnu higijenu

  • milan
  • Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
8 godina 7 meseci pre #329 od milan
Vademecum brend namenjen oralnoj higijeni, ovog leta sa ponosom obeležava više od 110 godina stomatološke ekspertize širom Evrope. Već više od jednog veka, eksperti iz Vademecum laboratorije kombinuju najnovija dostignuća u stomatologiji kako bi pružili maksimalnu negu koja je potrebna za zdrave zube i desni.

Vademecum brend prvobitno je razvijen u Švedskoj, a zahvaljujući izvanrednom kvalitetu koristila ga je čak i švedska kraljevska porodica. Tokom godina njegova dostupnost u maloprodaji se proširila po čitavoj zapadnoj, centralnoj i istočnoj Evropi.

Zahvaljujući stalnim inovacijama stručnjaka iz Vademecuma, današnja paleta zubnih pasti zasniva se na najsavremenijim, pouzdanim i visokotehnološkim dostignućima. Tokom godina postojanja, Vademecum laboratorija napravila je veliki broj inovacija kada je oralna higijena u pitanju, od prve žvakaće gume bez šećera 1973. godine, do ovogodišnje Vademecum Non-Stop White, paste za zube koja sadrži najnoviju i najmoderniju tehnologiju dvostrukih polimera koja se koristi kod proizvoda za profesionalno izbeljivanje zuba. Jedinstvena i klinički testirana formula za kreiranje zaštitne barijere na površini zuba uklanja čak 90 odsto mrlja, sprečavajući ponovno formiranje naslaga i čineći zube za dve nijanse beljim.


Povodom obeležavanja 110 godina ekspertize u oblasti stomatologije Vademecum će obradovati svoje potrošače nizom popusta širom regiona - kako bi svima omogućio savršenu oralnu negu po cenama koje svaka porodica može da priušti.

Henkel, sa vodećim brendovima i tehnologijama, posluje širom sveta u tri oblasti: Detergenti i kućna hemija, Beauty care i Adhezivi Tehnologije. Kompanija Henkel osnovana je 1876. godine, a danas je lider na potrošačkom i industrijskom tržištu, sa poznatim brendovima kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. Henkel zapošljava gotovo 50.000 ljudi, a u fiskalnoj 2014. godini ostvario je prodaju od 16,4 milijardi evra i operativni profit od 2,6 milijardi evra. Henkelove prioritetne akcije su izlistane u nemačkom indeksu DAX.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.