× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

RODA PROŠIRILA SVOJU AKCIJU – JOŠ VIŠE LOPTI ZA BUDUĆE ASOVE

  • milan
  • milan's Avatar Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
8 godina 1 mesec pre #323 od milan
2.000 košarkaških lopti na poklone za osnovne i srednje škole u Srbiji


Zbog velikog interesovanja, društveno – odgovorna akcija u kojoj RODA poklanja košarkaške lopte osnovnim i srednjim školama, proširena je na sva mesta u Srbiji. Umesto 500 koliko je bilo prvobitno planirano, podeliće se čak 4 puta više – 2.000 Molten univerzalnih košarkaških lopti za školski sport visokog kvaliteta, pogodnih za igranje u sali i napolju, školama koje dobiju najviše glasova u aplikaciji na sajtu RODE. Za samo dve nedelje sajt Rode je imao 150.000 posetilaca, školama iz 23 grada je dodeljeno 250.000 glasova, a 15.000 ljudi je podelilo aplikaciju sa svojim Facebook prijateljima. Zbog ovakvog odziva RODA je odlučila da proširi svoju akciju na celu Srbiju i da poveća broj košarkaških lopti kojim će obradovati školarce.


Uključite se u akciju koja traje od do 15. oktobra i dajte svoj glas za neku od škola tako što ćete posetiti web stranicu RODE na kojoj ćete uz pomoć aplikacije pokloniti bod za neku od škola. Podela lopti će se realizovati na osnovu glasova koje će svaka škola sakupiti puteb web aplikacije, a za đake koji pokažu najveći entuzijazam biće priređeno posebno iznenađenje.

Roda je ovaj projekat pokrenula u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Košarkaškim savezom Srbije u cilju promocije sporta i sportskih vrednosti među mladima. Kroz ovu i mnoge druge društveno odgovorne aktivnosti koje trgovinski lanac RODA pokazuje da nije samo mesto porodične kupovine, već je brend koji kroz brigu o mladima i lokalnoj sredini u kojoj posluje, neguje tradicionalne, porodične vrednosti.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum