× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NOVO NA E! ENTERTAINMENT TELEVISION

  • milan
  • milan's Avatar Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
8 godina 2 meseci pre #281 od milan

STEWARTS & HAMILTONS
NEDELJOM U 21h. Holivudski „plemići“ nastavljaju svoje avanture ovog meseca, a E! Entertainment Television vas vodi iza kulisa! Pogledajte i otkrijte šta se dešava nakon šetnje po crvenom tepihu ove slavne familije i zavirite u život modela i mlade majke Kimberli Stjuart, filantropistkinje Alane Stjuart i poznatog glumca Džordža Hamiltona.

FASHION POLICE (sa Melisom Rivers)
POVRATAK 2. SEPTEMBRA U 21h.
Modni eksperti sa E! kanala Džulijana Rančić i Bred Goreski vraćaju se sa novom domaćicom, legendarnom Melisom Rivers. Oni će biti tu da komentarišu i ocenjuju modne promašaje kao i modne hitove na događajima kao što su: „The MTV Video Music Awards“, „New York Fashion Week“, „Primetime Emmy Awards“ i „American Music Awards“.

WAGS
PREMIJERNO 4. SEPTEMBRA U 21h. Nova serija na E! kanalu vas uvodi u ekskluzivan “klub” supruga i partnerki profesionalnih sportista. Zavirite u svet ovih prelepih žena koje vode glamurozan život ispunjen dijamantima, luksuzom, skupocenim automobilima i vilama.

FASHION BLOGGERS
SEZONA 2 - PREMIJERA 12. SEPTEMBRA U 20h. Ova sezona startuje sa pojačanjem u timu - novom snagom, modnom blogerkom Nađom Ferfeks. Sa osvrtom na dešavanja iza kulisa, kao i na njihov privatan život, otkrijte kako su im bezgranične mogućnosti blogovanja otkrile pravo značenje reči - „Moć žena“!

HOUSE OF DVF
SEZONA 2 PREMIJERA 18. SEPTEMBRA U 20h. Legendarna dizajnerka Dajen von Fursternberg je u potrazi za novim ambasadorom svog brenda u drugoj sezoni serije. Grupa mladih ljudi će opet dobiti priliku da radi za ovu dizajnerku i zvezdu pop kulture.

UŽIVO SA CRVENOG TEPIHA: THE 2015 PRIMETIME EMMY AWARDS
20. SEPTEMBAR U 12h (uvece) Imate mogućnost insajderskog pogleda na neverovatan sjaj i glamur, odnosno na visoko cenjenu dodelu nagrada, gde će uživo sa crvenog tepiha izveštavati Rajan Sikrest i Džulijana Rančić! Ne propustite ekskluzivne intervjue, modne kritike i najnovije tračeve.

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS
SEZONA 10/2 deo PREMIJERA 27. SEPTEMBRA U 20h Kardašijani će se boriti sa neverovatnom količinom promena dok prihvataju nove početke i kreću dalje nakon najburnijeg i izazovnijeg perioda svog života. Pridružite se najpopularnijoj američkoj porodici punoj drame, glamura, smeha i suza!

DASH DOLLS
PREMIJERA 25. OKTOBAR U 20h Kim, Kortni i Kloi Kardašijan su ostavile trag na modnu industriju svojim „DASH“ buticima. Sada gledaoci mogu da prate živote zaposlenih u tim buticima gde, samim radom u njima, zaposleni postaju deo tog glamura u prestižnijoj američkoj modnoj franšizi.

BOTCHED
SEZONA 2 PREMIJERA 25. OKTOBAR U 21h Svet u kome je lepota u oku posmatrača, a plastična hirurgija je lek za sve probleme i najjednostavnije rešenje. Često u toj potrazi za savršenstvom mnogi ostanu iznenađeni, ali i zgranuti rezultatima. Zato su tu Teri Dubrov i Pol Nasif koji košmare pretvaraju u uspešne u srećne priče!

CHRISTINA MILIAN TURNED UP
SEZONA 2 (4. Kvartal) E! kanal će ponovo pratiti život ove glasne, tvrdoglave, multi-talentovane i voljene kubansko-američke porodice. Roditeljstvo, muzička karijera, ljubav i život poznatih je uvek lud, komplikovan i pun zabave, a posebno za Kristinu Milijan i njenu porodicu.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum