× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Milka Noisette – omiljena među ljubiteljima Milka čokolade u Srbiji

Više
4 nedelja 13 časova pre - 4 nedelja 13 časova pre #2001 od Zarko


 U okviru nagradne igre pod nazivom „Omiljeni Milka ukus”, koja je trajala tokom septembra i oktobra 2023. godine, pristiglo je čak 18.000 glasova za neki od šesnaest omiljenih Milka ukusa, a svi koji su podelili svoj glas na veb-portalu www.omiljenimilkaukus.rs , našli su se u izvlačenju za sjajne nagrade – 3 nezaboravna egzotična putovanja, 10 poklon-vaučera za tehniku i 50 Milka slatkih paketa.

„Drago nam je da smo kroz ovu nagradnu igru podstakli veliki broj ljubitelja Milka čokolade da podele s nama koji im je Milka ukus omiljeni, a prebrojavanjem glasova došli do odgovora na simbolično pitanje ­’Koji je omiljeni Milka ukus Srbije?’ Ovo neuobičajeno takmičenje nije moglo da prođe bez neizvesnosti, pa se skoro do samog kraja nije znalo koji će ukus u Srbiji moći da „ponese”laskavo priznanje omiljeni Milka ukus. Sudeći po broju pristiglih glasova, ljubitelji Milka čokolada u Srbiji radije biraju klasične kremaste ukuse, kao što su Noisette ili jagoda, mada je bilo glasova i za manje uobičajene ukuse kao što su Milka Oreo, bela čokolada i Oreo brauni”, izjavila je Una Lučić, senior brend menadžerka za Milka čokolade u kompaniji Mondelēz International uz zahvalnost svim potrošačima koji su učestvovali u ovoj nagradnoj igri.Na drugom mestu našla se Milka čokolada s jagodom, dok je treći omiljeni ukus u Srbiji Milka čokolada sa celim lešnicima.

Učešće u nagradnoj igri Omiljeni Milka ukus regulisano je Pravilnikom, a svi dobitnici nagradne igre biće objavljeni na portalu www.omiljenimilkaukus.rs .  

O kompaniji Mondelēz International Mondelēz International, Inc. (Nasdaq: MDLZ) ohrabruje potrošače da pravilno konzumiraju užinu u preko 150 zemalja širom sveta. S neto prihodom od oko 31 milijardu dolara u 2022. godini, kompanija predvodi budućnost snekinga uz čuvene globalne i lokalne brendove kao što su Oreo, Ritz, LU, Clif Bar i Tate's Bake Shop biskviti i peciva, čokolade Cadburi Dairi Milk, Milka i Toblerone. Mondelēz International je ponosan član Standard and Poor’s 500, Nasdaq 100 i Dow Jones indeksa održivosti. Za više informacija posetite www.mondelezinternational.com ili pratite kompaniju na Tviteru na adresi www.twitter.com/MDLZ .  L 
Last edit: 4 nedelja 13 časova pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum