× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

DESET EKSКLUZIVNIH BRENDOVA KOREJSKE KOZMETKE U LILLY DROGERIJAMA

Više
4 godina 3 meseci pre #1919 od Zarko


Zemlja jutarnjeg mira, kako Koreju zovu, poznata je po svojim tehnološkim inovacijama u svim sferama industrije, a kozmetička industrija Koreje doživljava procvat i nadmašuje i najviše svetske standarde. Poznata je čuvena „Daily beauty routine’’ korejske žene, koju čini čak 10 koraka svakodnevne nege, pa nije ni čudo što žene iz te zemlje izgledaju izuzetno lepo i mlado.
Ekskluzivna korejska kozmetika linije K – Beauty, koja se od nedavno može naći u odabranim Lilly drogerijama, svečano je predstavljena u prisustvu brojnih ličnosti iz modne industrije i javnog života. Deset novih brendova već je oduševilo dame, budući da je reč o proizvodima koji neguju kožu i prirodnu lepotu, a odlikuju ih visoko kvalitetni, originalni sastojci i inovativan pristup u proizvodnji.

Promocija kozmetičkih brendova deo je aktivnosti u okviru obeležavanja 30 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Srbije i Koreje, pa su među zvanicama bili i predstavnici Ambasade Republike Koreje i agencije KOTRA.
Direktor Korejske agencije za promociju trgovine i investicija „KOTRA“, koja je i Trgovinsko odeljenje Ambasade Republike Koreje u Srbiji Sung Gi Li, zahvalio je svima koji su došli da podrže promociju i testiraju korejsku kozmetiku. „Vaše prisustvo u ovolikom broju je dokaz da smo na pravom putu, a taj put se zove K Beauty talas koji se širi celim svetom. Korejska kozmetika se prodaje u Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Velikoj Britaniji i Americi, a sada je i Srbija deo K Beauty porodice. Moto naše promocije ’See it instantly’ najbolje oslikava rezultate koje daje korejska kozmetika već posle nekoliko dana korišćenja. Srećan sam što ćete imati priliku da prvi put probate nove brendove iz Koreje: Mediheal, COSRX, The Skin House, Mizon, Frudia, Hemish, Benton, Puretem, Baroness, CosM“, dodao je Li.
Korejska kozmetika već dugo ima lidersku poziciju na svetskom beauty tržištu zahvaljujući ulaganjima u istraživanje i razvoj i prirodnim sastojcima po kojima se razlikuje od poznatih kozmetičkih brendova sa Zapada.Pravilno čišćenje kože, hidratacija i zaštita neki su od vodećih principa nege korejskih žena, a pažljivo odabrani proizvodi ovih deset brendova, doprineće da koža izgleda negovano i blistavo. Linija K – beauty iznedrila je i fantastične sheet maske za lice, koje su deo svakodnevnih korejskih rituala nege, a zahvaljujući kojima je koža nežna i baršunasta. Takođe, simbolišući savršen sklad lepote i zdravlja, svi proizvodi su prilagođeni različitim tipovima kože.

Deset brendova među kojima su Baroness, Frudia, The Skin House, Heimish, Mediheal, Benton, Mizon, Cosrx, Puretem i Labute ekskluzivno su dostupni u odabranim Lilly drogerijama i na online shop-u, a njihovi zvanični distributeri za Srbiju su Leco i Skin Temple.

Posetioce Lilly drogerije u Ada Mall-u, pored tradicionalno dobre atmosfere i značajnih popusta na brendove korejske kozmetike, sačekala su brojna iznenađenja i pokloni. Pored toga, sve dame imale su priliku da besplatno testiraju kožu i na taj način saznaju koji od proizvoda im najviše odgovara, kao i da dobiju stručne savete za upotrebu korejske kozmetike sa vekovnom tradicijom.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum