Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Otvorene prijave za Delta Biznis Inkubator 2019

Više
5 godina 1 nedelju pre #1861 od Zarko


Danas su zvanično otvorene prijave za Deltin program za podršku razvoju startap ideja u oblasti logistike, distribucije, poljoprivrede i nekretnina. Zainteresovani timovi mogu da se prijave na sajtu  www.deltabiznisinkubator.rs  do 13. maja.

Timovi koji prođu proces selekcije i uđu u Delta Biznis Inkubator tokom tri meseca razvijaće i graditi svoju ideju uz Deltinu pomoć, podršku i resurse. To znači da će imati na raspolaganju biznis konsultanta, mentora, mrežu kontakta i finansijska sredstva za početni razvoj startapa.
„Ove godine program se neće značajno razlikovati u odnosu na prošlogodišnji. Izmene se odnose na unapređenje određenih faza programa, na osnovu povratnih informacija koje smo dobili tokom prethodne godine od mentora i saradnika na projektu. Faze projekta ostaju iste: prijavljivanje ideja, selekcija prijava na osnovu kriterijuma konkursa, pitch za učešće u programu, inkubacija odabranih ideja (razvijanje i testiranje ideje) i u finalu predstavljanje ideja pred potencijalnim investitorima. I tu nije kraj već početak za pobednički startap,“ rekla je Nadica Milanović, menadžer projekta Delta Biznis Inkubator.Nakon prvog predstavljanja programa Delta Biznis Inkubatora u Novom Sadu, u sredu 3. aprila, ovaj program biće predstavljen u još 4 grada u Srbiji. Prvi naredni susret sa zainteresovanim timovima je već 11. aprila u Beogradu, 18. aprila u Nišu, 8. maja u Inđiji, a 9. maja u Čačku.
Više informacija o konkursu i prijavu možete naći na sajtu  www.deltabiznisinkubator.rs  i na zvaničnoj Fejsbuk stranici programa.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.