Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Reebok predstavio nove modele

Više
5 godina 3 meseci pre #1859 od Zarko
Reebok predstavio nove modele was created by Zarko


Popularne muzičke zvezde Cardi B i Future, prepoznatljive po svom jedinstvenom stilu i snažnom karakteru, udružile su se sa lifestyle brendom Reebok Classici predstavile nove modele legendarne siluete Aztrek 93,nastale tokom ’90ih godina.

Cardi B ne samo da je vrhunski svetski izvođač, već je i majka, ikona stila, kraljica pop kulture i, pre svega, potpuno originalna i autentična. Iako je bila samo dete u eri kada jeovaj model nastao, CardiB je igrajući sesafax uređajima, plešući Makarenu i noseći belo-narandžaste Aztrek 93 patike u novoj kampanji, na sebi svojstven način,u potpunosti oživela trend ’90ih.

Sa druge strane, Future, poznat i po svom alter egu Hndrxx-u, u stalnoj je potrazi za drugačijim životnim putevima, izražavajući se kroz muziku i različite stilove. Reper ističe kako je Hndrxx razigran i neočekivan, dok je Future, kada je stil u pitanju, ekspresivan i direktan. U saradnji sa brendom Reebok uspeo je da ujedini te dve ličnosti i na najbolji način predstavi model Aztrek– ikonu poslednje decenije prošlog veka. Baš kao i sama silueta, reperova autentičnost uvek dolazi do izražaja, bilo da je na sceni ili van nje.

Reebok Aztrek silueta poput ličnog pečata izražava individualnost i kreativnost, a danas se sa lakoćom može kombinovati sarazličitimmodnim stilovima.Za sezonu proleće/leto 2019, ovajlegendarni model osvežen je novim koloritom,dok kroz retro elemente, poput visokog đona i Hexalite tehnologije i dalje ističe duh ‘90ih.

Reebok Classic Aztrek 93 modeli dostupni su u Buzz šopovima, N Fashion i The Spot prodajnim objektima.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.