× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Novo: NIVEA Clay Fresh gelovi za tuširanje

Više
4 godina 7 meseci pre #1847 od ZarkoNIVEA Clay Fresh linija gelova za tuširanje pruža dubinsko čišćenje, formulaciju bazira na glini iz prirode koja se već vekovima koristi za negu kože. Uživajte u potpuno novom osećaju svežine pod tušem.

NIVEApredstavlja inovaciju u nezi kože pod tušem. Prirodna glina je glavni sastojak nove formulacije koju jeNIVEA laboratorija razvila za istraživanje kako bi koži pružila čišćenje, svežinu i negu tokom tuširanja. NIVEA Clay Fresh gelovi za tuširanjenamenjeni su za dubinsko čišćenje celog tela – nove tri varijante efikasno čiste kožu i ne isušuju je dodatno. Uživaćete u osećaju baršunasto meke i nežne kože.

Drevni sastojak u inovativnoj formulaciji
Iako je glina poznata od davnina po svojim lekovitim svojstvima i vekovima se koristi za negu lepote, NIVEA među prvima predstavlja ovaj sastojak u formulaciji gela za tuširanje. Glinau obliku praha u dodiru sa vodom pretvara se u pastu. Za nove gelove za tuširanje, brend NIVEAkoristi belu kaolinsku glinu koja je naročito blaga. Formulacija koja ne isušuje kožu pretvara se u penu i pruža osećaj potpune čistoće. Nakon tuširanja, koža je čista, glatka i baršunasto meka.

Tri očaravajuća mirisa
NIVEAbrend pronalazi inspiraciju za mirise u prirodi. Đumbir i bosiljakimaju oštre, ali senzualne note, hibiskus i bela žalfija ženstvene i puderaste komponente, a plava agava i lavanda čine savršenu kombinaciju svežine i opuštajuće nege.
Miris đumbira i bosiljka vode vas u šetnju kroz baštu začinskog bilja: uživajte u mešavini aromatičnog koriandera, limete i đumbira. U ovu kombinaciju se savršeno uklapaju bosiljak, smokvin list, list paradajza i nana. Sandalovina i mošus daju mirisublage i umirujuće završne mirisne note.

Hibiskus i bela žalfija čine savršenu mirisnu kombinaciju sa naglašenim ženstvenim karakterom. Dopunjavaju ih note mandarine i grejpfruta u kombinaciji sa ružom, hibiskusom, irisom i mošusom. Kedrovina i bela žalfija čine ovaj miris blagim i prijatnim.
Raskošni miris plave agave i lavande će istog trenutka pretvoriti vaše kupatilo u spa oazu. Vašim čulima će prijati oštra svežina kardamona u kombinaciji sa notama lavande, tonka zrna, kao i drvenastim, mošusnim i slanim notama.
Sva tri NIVEA Clay Fresh gela za tuširanje čiste, osvežavaju i neguju kožu. Uživajte u svežini i baršunasto mekoj koži nakon svakog tuširanja.Novi proizvodi su dostupni odjanuara 2019.

NIVEA Deep Cleansing Clay Fresh gel za tuširanje sa mirisom đumbira i bosiljka, 250 ml, preporučena maloprodajna cena 286rsd
NIVEA Deep Cleansing Shower Clay Fresh gel za tuširanje sa mirisomhibiskusa i bele žalfije, 250 ml,286rsd
NIVEA Deep Cleansing Shower Clay Fresh gel za tuširanje sa mirisomplave agave ilavande, 250 ml, preporučena maloprodajna cena 286rsd
NIVEA Deep Cleansing Shower Clay Fresh gel za tuširanje sa mirisom đumbira i bosiljka, 500 ml, preporučena maloprodajna cena 454rsd
NIVEA Deep Cleansing Shower Clay Fresh gel za tuširanje sa mirisomhibiskusa i bele žalfije, 500 ml, preporučena maloprodajna cena 454rsd
NIVEA Deep Cleansing Shower Clay Fresh gel za tuširanje sa mirisomplave agave ilavande, 500 ml, preporučena maloprodajna cena454rsd

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum