× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Друштвена одговорност и успешно пословање крунисани садњом стабала у Скадарској

Više
5 godina 2 meseci pre #1830 od Zarko


Банка Поштанска штедионица поклонила је граду Београду десет дрворедних стабала као симбол готово 10 деценија постојања и успешног пословања. Руководство Банке, на челу са председником Извршног одбора мр Бојаном Кекићем, посадило је шест стабала липе и четири багрема у Скадарској улици и у улици Емилијана Јосимовића.
Александар Чортан, члан Извршног одбора Банке, истакао је да је Банка Поштанска штедионица сигурна, стабилна и профитабилна финансијска институција у власништву Републике Србије.

„Наша мисија је стварање, одржавање и увећање вредности за акционаре, клијенте и друштво у целини. Као државној банцивеома нам је важно да будемо друштвено одговорни према заједници у којој послујемо. Данашња садња стабала мали је допринос Београду“ изјавио је Александар Чортан.Дрвеће је посађено у сарадњи са ЈКП „Зеленило - Београд“ у бетонске подконструкције које ће обезбедити коренов систем и онемогућити његов контакт са подземним инсталацијама, околним објектима и засторима, који ће обезбедити несметан раст стабала.
,,Десет садница које су произведене по највишим стандардима расадничарске производње и квалитета и прсној ширини од 25цм и висини од 2,20 метра чине део целине на којој се ради у Скадарлији. Овим садницама добиће се функционални и визуелни ефекат. Изузетно нам је драго што смо део пројекта реализовали са Банком Пoштанском штедионицом“, истакла је овом приликом извршни директор за оперативне послове ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд, Наташа Шишаковић.


Банка Поштанка штедионица основана је 1921. године и једна је од најстаријих финансијских институција у Србији. Захваљујући традицији постојања и рада дугој 97 година, један од слогана по којем је препознатљива је „Најдуже се знамо“. Данас је Банка Поштанска штедионица модерна финансијска институција која негује свој уникатни и препознатљиви бренд и заузима високу позицију на домаћем тржишту у пословању са становништвом.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum