× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NOVO: NIVEA Hyaluron Cellular Filler linija

Više
5 godina 3 meseci pre #1824 od Zarko


NIVEA kao stručnjak za negu zna da koža kod žena ima različite potrebe u različitim životnim dobima, kao i kakva nega joj najviše odgovara.

NIVEA sprovodi kontinuirana istraživanja, unapređujući i postojeće proizvode. U skladu sa tim, linija Cellular Anti-Age unapređena je u NIVEA Hyaluron Cellular Filler liniju, koja aktivira snagu ćelija same kože kako biste imali mladalačku i blistavu kožu kakvu želite. Ovi proizvodi sada su dostupni u novom, premijum pakovanju!

Aktivira hidrataciju u samoj koži

NIVEA Hyaluron Cellular Filler linija pomaže ženama da se osećaju samouvereno u svojoj koži, a koži pomaže tako što pospešuje proizvodnju hijaluronske kiseline i kolagena u njenim ćelijama. Rezultat: mladalački izgled kože zahvaljujući poboljšanoj ćelijskoj aktivnosti koja, između ostalog, smanjuje bore i primetno učvršćuje kožu – koža je podmlađena i zategnuta.

Proizvodi iz ove linije sada imaju premijum pakovanje čiji dizajn odgovara njihovim naprednim formulacijama. Pakovanje izgleda moderno, sa dobro uklopljenim elementima. Dizajn ima tehnički, odnosno naučni karakter i prenosi poruku o stručnosti i inovaciji. Pored toga,mreža ćelija koja se nalazi na celom pakovanju ukazuje na dubinsko dejstvo proizvoda.NOVO:NIVEA Hyaluron Cellular 7-dnevni koncentrovani tretman

U okviru ove linije, NIVEA predstavlja i inovativni proizvod: novi NIVEA Hyaluron Cellular 7-dnevni koncentrovani tretman, koji sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline u celoj NIVEA Hyaluron Cellular Filler liniji. Tretman stimuliše ćelije kože da proizvode sopstveni hijaluroni kolageni ima dubinsko dejstvo. Ovu laganu formulaciju je najbolje naneti ujutru i uveče pre NIVEA Hyaluron Cellular Filler dnevne, odnosno noćne nege. Ampula sadrži dovoljnu količinu tretmana za jednu nedelju, a da biste postigli najbolje rezultate, preporučuje se da 7-dnevni koncentrovani tretman koristite jednom mesečno. Rezultat: koža je hidrirana, a ćelijskom stimulacijom pospešena je proizvodnja hijalurona i kolagena – jer prirodni hijaluron je inajbolji!

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum