× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Velika naradna igra - Rajićeva Shopping Center slavi 1. rođendan

Više
5 godina 2 meseci pre #1806 od Zarko


Jedini šoping centar lociran u najpoznatijoj beogradskoj ulici Kneza Mihaila, Rajićeva Shopping Centar, slavi svoj prvi rođendan! Da li ste spremni za veliko iznenađenje?

Možda jesen i hladnije vreme još uvek nisu stigli, ali obaveze, povratak na posao i nove jesenje kolekcije svakako jesu. Pored uživanja u sofisticiranoj ponudi najprepoznatljivijih svetskih brendova i terasi sa najlepšim pogledom na grad, svi posetioci Rajićeva Shopping Centra će imati priliku da budu i srećni dobitnici u velikoj nagradnoj igri.

Kako biste ostvarili pravo na učešće u nagradnoj igri, potrebno je da obavite kupovinu u periodu do 14. oktobra u iznosu od preko 5.000 dinara i da sa najviše dva računa popunite svoj kupon koji vam možete doneti ludu zabavu na četiri točka. Duplo veću šansu za osvajanje vredne nagrade imate ukoliko kupovinu obavite tokom radne nedelje, jer ćete tada za račun u vrednosti od 5.000 dinara i više dobite dva kupona za učešće. Obradujte svoj garderober omiljenim brendovima i okušajte sreću u velikoj nagradnoj igri. Možda ste baš vi novi ponosni vlasnik automobila Ford Fiesta.

Srećan Vam naš prvi rođendan!

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum