× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Nova linija proizvoda - NIVEA HAIRMILK NATURAL SHINE

Više
5 godina 5 meseci pre - 5 godina 5 meseci pre #1791 od Zarko


Prirodni izgled je veoma bitan, čak i kada je u pitanju frizura – kosa koja sija izgleda zdravo i negovano. Međutim, ukoliko nema prirodni sjaj, kosa ne može da izgleda lepo – čak ni ako je dobro ošišana i savršeno stilizovana. Suva kosa koja nema sjaj deluje beživotno.

Spoljašnji faktori mogu da utiču negativno na kosu: sunce i slana voda, neodgovarajući šampon, ali i ostaci proizvoda za stilizovanje, fen i presa mogu da oštete kosu. Usled dejstva takvih uticaja kutikula se otvara, dolazi do gubitka hranjivih materija i vlasi kose ne mogu da buduuredne. Posledica: kosa nema prirodni sjaj.

Rešenje za problem suve i slabe kose koja nema sjaj nudi nova NIVEA Hairmilk Natural Shine linija za prirodni sjaj kose.Zahvaljujućiovimproizvodima, kosa će dugo imati zdrav izgled i biće lepršava i sjajna.

Za ovakve rezultate zaslužna je formulacija za negu sa prirodnim mlečnim proteinima, Euceritom i proteinima svile koja intenzivno hidrira i obnavlja vlasi i spolja i iznutra kako bi kosa izgledala zdravo. Pored toga, proteini svile u formulaciji čine kosu lepršavom i smanjuju trenje između pojedinačnih vlasi. Samim tim,kosa je uredna, savršeno reflektuje svetlost i ima prirodni sjaj koji će zadiviti sve oko vas.

Da biste postigli najbolje rezultate, kao i obično operite kosu novim NIVEA Hairmilk Natural Shine negujućim šamponom za prirodni sjaj kose i potom nanesite NIVEA Hairmilk Natural Shinebalsam.
Vratite svojoj kosi prirodni sjaj i zasijajte i sami.Novi proizvodi su dostupni od juna 2018.


NIVEA Hairmilk Natural Shine šampon za prirodni sjaj kose
250 ml
okivrna cena na polici 319 din

NIVEA Hairmilk Natural Shine šampon za prirodni sjaj kose
400 ml
okivrna cena na polici 389 din

NIVEA Hairmilk Natural Shine balsam za prirodni sjaj kose
200 ml
okivrna cena na polici 319 din
Last edit: 5 godina 5 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum