× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Novi NIVEA Fresh Revive šamponi za suvo pranje kose

Više
5 godina 4 meseci pre #1790 od Zarko


Kada nam je frizura lepa, a kosa čista, osećamo se samouvereno i puni samopouzdanja. Ali zbog užurbanog načina života, nekada jednostavno nemamo vremena da operemo kosu. Milioni žena se svakodnevno suočavaju sa dilemom: kako da na brz i jednostavan način – bez pranja vodom i šamponom – osveže izgled kose. Zato koriste šampone za suvo pranje kose, ali su istovremeno zabrinute da njihova česta upotreba može da uzrokuje iritacije kože glave.

NIVEA nudi rešenje: blaga nega koju pružaju NIVEA šamponi sada je dostupna i u novim NIVEA Fresh Revive šamponima za suvo pranje kose. Sadamožete da uživate u predivnoj kosi svakog dana. Šampon za suvo pranje kose je univerzalni i praktični proizvod za negu kose. Ne samo da je zamena za šampon, već i poboljšava izgled kose: ako imate tanku vlas, ovaj šampon može da poveća volumen kose, a ako je vaša kosa kovrdžava ili talasasta, on čuva njen oblik i čini frizuru postojanom. Profesionalni savet: šnale i ukosnice pre upotrebe naprskajte šamponom za suvo pranje kako bi bolje držale kosu.NIVEA Fresh Revive šamponi za suvo pranje sa jedinstvenim trostrukim dejstvom pružaju trenutni osećaj svežine.
1. Posebno su blagi prema koži glave.
2. Jednostavno se koriste i ne ostavljaju tragove.
3. Pružaju dugotrajnu svežinu i prijatan miris.

Šampon za suvo pranje je efikasan zahvaljujući blagoj formulaciji sa pirinčanim skrobom. Pirinčani skrob može da upije i do 60 procenata svoje težine pri čemu vezuje masnoću i neprijatne mirise – za trenutni osećaj čistoće i svežinu koja traje celog dana. Novi NIVEA Fresh Revive šamponi za suvo pranje dostupni su u tri varijante – za svetlu, smeđu i tamnu kosu – I obogaćeni su mirisima koji se savršeno uklapaju uz svaki tip kose.

U osnovi NIVEA Fresh Revive šampona za suvo pranje svetle kose nalazi se miris originalne NIVEA kreme koji pruža dugotrajan osećaj svežine i čistoće.

Miris NIVEA Fresh Revive šampona za suvo pranje smeđe kose obogaćen je svežim citrusnim notama i daškom bergamota, dok njegovo srce čine ruža i jasmin – kosa miriše divno i neodoljivo nakon svake upotrebe.

Miris NIVEA Fresh Revive šampona za suvo pranje tamne kose obogaćen je citrusnim i cvetnim notama i akordom ambre tako da istovremeno odiše toplinom i svežinom.

Saveti za upotrebu:
1. Dobro protresite bocu i sa udaljenosti od 30 centimetara ravnomerno naprskajte šampon na koren. Voditeračuna da ne nanesetešampon na celudužinu kose.


2. Prstimadobroutrljajtešampon u koren kose.


3. Višakproizvodajednostavnoiščetkajtečetkomzakosu. Zadodatniosećajsvežine, kratkoprosušitekosu da bi izgledalakao da je tekoprana.

NIVEA Fresh Revive šampon za suvo pranje možete koristiti dva dana za redom. Nakon treće upotrebe, preporučuje se da kosu operete blagim NIVEA šamponom i nanesete NIVEA balsam za kosu.

NIVEA Fresh Revive šamponi za suvo pranje kose dostupni su po ceni od 529,99 din*od maja 2018.

* Prosečna cena na polici

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum