Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

MAMA SHELTER BEOGRAD PROGLAŠEN ZA JEDAN OD 10 NAJBOLJIH NOVIH HOTELA

Više
5 godina 9 meseci pre #1787 od Zarko


Popularni Forbes časopis proglasio je Mama Shelter Hotel u Beogradu jednim od 10 najboljih novih hotela sa terasom na krovu!

Rame uz rame sa Nju Jorkom, Singapurom i Holivudom, Beograd od sada može da se ponosi sa jednim od 10 najboljih novih hotela na svetu sa terasom na krovu! Smešten u najpoznatijoj ulici u gradu, Knez Mihajlovoj, Mama Shelter Beograd poseduje neverovatnu terasu koja se prostire na 500m2 i kao takva nudi jedan od najlepših pogleda na grad.

Na terasi Mama Shelter Hotela, koji se nalazi na vrhu Rajićeva Shopping Centra, imate priliku da probate tradicionalna jela domaće kuhinje, specijalitete za celu porodicu, odličnu picu pečenu na drva, vrhunske sladolede i sorbe, ukusnu kafu i dezerte, ali se možete i osvežiti jednim od poznatih Mama Shelter koktela, a zimi zagrejati pored kružnog kamina.

Kako navodi “Forbes”: “Otvaranjem ovog hotela u martu, pariski Mama Shelter preneo je šik svog brend na Istočnu Evropu. On se nalazi u glavnoj pešačkoj zoni grada i na krovu ima terasu koja se prostire na 500m2, sa stolovima za stoni fudbal i stoni tenis i izuzetnim pogledom na citadele i betonske kule Belog Grada. Žive svirke i di–džejevi su tu da ulepšaju večeri muzikom.”

Pored Mama Shelter Hotela u Beogradu, na ovoj prestižnoj listi našli su se i hoteli: QT Melburn, HGU Nju Jork, The Silo Kejp Taun, Aria Hotel Budimpešta, San Francisko Proper Hotel, The Winery Hotel Švedska, The Setai Tel Aviv, Andaz Singapur i Dream Holivud.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.