× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Labello balzam Soft Rose i Pearly Shine u ograničenoj ružičastoj seriji

Više
5 godina 5 meseci pre #1782 od Zarko


Ženstveno, ružičasto i moćno? Mislite da ovo troje ne idu zajedno? O da, idu! Ako pomešate ružičastu sa #hashtag porukama ili nežno roze sa kul ikonicama – savršeno se slažu i odražavaju nežnu i snažnu stranu devojaka i žena koje zaista mogu sve što naume. Svojim novim, limitiranim izdanjem Labello je lansirao balzam za negu usana koji podržava izgled svake devojke i žene. Otkrijte novo, limitirano izdanje Labello Pink – dva stika za usne u pet različitih oblika i modernoj milenijumskoj roze boji koje ćete poželeti da podelite svojim prijateljima.

Labello Soft Rose u #PINKPOWER izdanju
Pronađite Labello Soft Rosé u 5 ružučastih pakovanja sa različitim #porukama i odgovarajućim ikonicama. Odaberite poruku koja najviše odgovara vašem trenutnom raspoloženju – ili ih uzmite sve: budite #GIRLBOSS ili #PINKPRINCESS, pokažite im svoj #PINKPOWER i da #YOUGOGIRL, kao i da volite svoje #PINKBFF! Ikonice i sjajna ružičasta ambalaža čine ovo limitirano izdanje privlačnim za oko i zabavnim za nanošenje u svakoj prilici.

Dobro poznata Labello nega u Soft Rose balzamu za usne. Hranljiva formulacija sa ekstraktom ruže dugotrajno hidrira usne i čini ih glatkim i mekim. Naglašava prirodno rumenilo usana, uz nežan, ružičasti sjaj. Osetite i pokažite samopouzdanje uz Labello #PINKPOWER.
Labello Pearly Shine u #PINKLICIOUS izdanju

Za ljubitelje negovanih usana sa prirodnim sjajem bisera, Labello je lansirao još jedno limitirano izdanje. Labello Pearly Shine takođe ima novi ružičasti izgled sa preslatkim novim ženstvenim ikonicama. Ove varijante ukrašene su sladoledom, raznim vrstama kolačića, lizalica i smutija. Pri svakom nanošenju vašeg Labello Pearly Shine-a, očekuje vas novo iznenađenje.

Labello Pearly Shine pobrinuće se da usne budu meke i glatke, sa predivnim bisernim sjajem. Formulacija sa dragocenim ekstraktima bisera i svile hidrira usne, dok ih prirodna ulja omekšavaju. Za neodoljivo mekane i lepe usne.
Nega usana sa ikonicama – sakupi i podeli

Labello je jedan od najpouzdanijih ekspertskih proizvoda za negu usana na svetu. Sa preko 100 godina iskustva, Labello je poznat po tome što čini da čak i suve i osetljive usne budu meke i lepe na izgled i dodir. U pakovanju pogodnom za svaki džep ili torbu, Labello se savršeno uklapa u svakodnevni život. Sa svojim novim preslatkim limitiranim izdanjima Labello Soft Rosé u #PINKPOWER i Labello Pearly Shine u #PINKLICIOUS, ovaj proizvod pruža još veću zabavu – pohvalite se i poklonite ga svojim prijateljima!

Novi proivodi dostupni su od XX 2018. samo u ograničenom vremenskom periodu.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum