× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Novi NIVEA Soft Mix me u ograničenoj seriji

Više
5 godina 5 meseci pre #1781 od Zarko


Šta dobijate kada princip „pomešaj i kreiraj“ uzmete iz modne industrije i primenite ga na negu kože? NIVEA Soft Mix me!
Tri fantastična nova mirisa pridružuju se Classic NIVEA Soft kremi, a svaki miriše potpuno različito i sam po sebi sjajno. Iznenađenje – možete ih pomešati kako biste stvorili potpuno novi miris. Četiri mirisa i više od 25 mogućih kombinacija za jedinstvenu mirisnu kremu sa ličnom notom.


Miris naše omiljene kreme prati nas preko celog dana. On obavija našu kožu i meša se sa prirodnom aromom našeg tela, kako bi postao naš jedinstveni miris. Mi volimo taj poznati miris, ali ponekad poželimo nešto malo drugačije: na primer, razigrani miris za noćni izlazak sa drugaricama ili sanjalačku aromu za romantični sastanak. U nekim danima, želimo sve to zajedno. Ili, pomalo od jednog, mrvicu od drugog. Ali ne previše jako. Ne kao parfem. Sada vam NIVEA Soft Mix me ograničena serija to omogućava.

Svaki jedinstveno kreirani miris kreme unapređuje razne aromatične nijanse ostalih krema. Sve tri nove kreme mogu se mešati sa kremom Classic NIVEA Soft i imaju istu laganu, hidratantnu formulu koja koži daje osećaj svežine, mekoće i ležernosti. Savršeno je pogodna za lice, telo i ruke. Njena hidratacija vaše kože i jedinstveni miris idealno se slažu sa vašom ličnošću, baš kao i vaš Instagram nalog!

Kako funkcioniše? Princip slojeva
Slojevi mirisa funkcionišu kao slojeviti modni izgled. Za sanjalačku aromu bobičastog voća nanesite NIVEA Soft Berry Charming na dekolte, uz nekoliko nanosa za osećaj odmora na svom vratu iz sunčano žute bočice - NIVEA Soft Happy Extic. Za opušteni osećaj svežine, nanesite Classic NIVEA Soft i NIVEA Soft Chilled Oasis na zglobove ruku.

Princip „pomešaj i kreiraj”
Mirise je lako pomešati: kao na slikarskoj paleti, kreme se mogu mešati direktno na dlanu. Zatim se mešavina koja uključuje ličnu notu nanosi na kožu. Naravno, ovde se mogu stvarati jedinstveni mirisni akcenti: na primer, mešanjem krema Classic NIVEA Soft i NIVEA Soft Chilled Oasis, NIVEA Soft i NIVEA Soft Happy Extic za lice, ili NIVEA Soft Berry Charming i NIVEA Soft Happy Extic za iskustvo intenzivnog mirisa na gornjem delu tela i rukama. NIVEA Soft Mix me serija u pakovanjima od 50ml i 100 ml dostupni su od aprila 2018.

Classic NIVEA Soft
Uživajte u okrepljujućem osećaju istinske ikone. Veoma intenzivna, osvežavajuće mekana hidratantna krema sa čistim mirisom, bez primesa.

NIVEA Soft Berry Charming Romantična, šarmantna i razigrana: U ovom mirisu NIVEA Soft povezuje krepku slatkoću divlje jagode i sočne maline sa svežim dodirom Pink Lady® jabuke

NIVEA Soft Chilled Oasis Osvežavajuća menta, svežina zelenih listova i dašak ljiljana koji cvetaju u šumi nakon jutarnjeg pljuska: ova krema je vaš trenutak opuštanja i harmonije.

NIVEA Soft Happy Extic Ova krema je svetlost sunca. Usklađivanje razdraganih iskričavih mirisa svežeg ananasa, egzotičnih citrusnih plodova i bistre vode kokosa: to je čista životna radost!

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum