× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

OSETITE UKUS GRČKE U SUPER VERO MARKETIMA

Više
5 godina 3 meseci pre #1777 od Zarko


Tokom juna 2018. godine, tradicionalna kampanja koja promoviše grčku kulturu, tradiciju, ukuse i mirise, biće održana u Super Vero prodavnicama. U tom periodu, od četvrtka do nedelje tokom svake nedelje, u Super Vero objektima u Bulevaru Milutina Milankovića 86a, Nikodima Milaša 2 i Mis Irbijeve BB, biće organizovan specijalni grčki kulinarski šou! Kuvari će pripremati tradicionalana grčka jela sačinjena od sastojaka koji se mogu naći samo u Super Vero prodavnicama, a kupci će imati mogućnost da na licu mesta probaju hranu i da uživaju u grčkim rajskim zalogajima.

Kako je Vero ekskluzivni zastupnik najkvalitetnijih grčkih proizvoda, svi potrošači imaće mogućnost ne samo da probaju, već da odmah i kupe namirnice koje čine grčku gastronosmku scenu tako posebnom. A u svom asortimanu, Super Vero ima preko 400 grčkih proizvoda iz različitih kategorija: mlečni proizvodi, alkoholna i osvežvajuća pića, grickalice, dezerte, ribu, vino, suhomesnate proizvode, higijenske proizvode, pelene i naravno – poznate masline i maslinova ulja.Sa željom da svim kupcima približi veličanstvenu i živopisnu Grčku, Super Vero radnje će biti specijalno dizajnirane prepoznatljivim motivima Grčke, koji će preneti autentičnu atmosferu ove zemlje. A kako bi sva čula bila zadovoljena, poznata grčka muzika, koja će se puštati u Super Vero objektima, upotpuniće ovo nezaboravno iskustvo.

Tokom kampanje “Osetite ukus Grčke”, kupcima Super Vera biće predstavljena dva nova brenda - MONOXILITIS i ARKADI.

Super Vero će imati tu privilegiju i ekskluzivitet da prodaje Monoxilitis proizvode kao što su maslinovo ulje, džemovi, vina, žačini i drugi prirodni proizvodi sa Svete Gore, sačinjeni od prirodnih sastojaka.

Sa recepturom baziranoj na prirodnim sastojcima – maslinovom ulju, morskoj soli i vodi – Arkadi nude široku paletu proizvoda za prirodnu higijenu. Njihovi proizvodi su napravljeni u Grčkoj, sa prirodnim, sirovim, materijalima, bez sintetike, aditiva, boja i mirisa i potpuno su ekološki jer su 100% razgradivi.

Takođe, tokom promotivnog perioda, Super Vero potrošači će imati priliku da osvoje vredne nagrade, među kojima su 3 putovnja za dvoje na fantastična grčka ostrva.

Kampanja „Osetite ukus Grčke“ je idealna prilika da se uživa u grčkim specijalitetima, koji nam mogu, makar na kratko, dočarati impresivne grčke regije.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum