× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

MLADI IZ NOVOG SADA NA EDUKATIVNIM RADIONICAMA

Više
5 godina 6 meseci pre #1774 od Zarko


Više od 60 mladih učestvuje na trodnevnim besplatnim predavanjima na kojima će stećinove lične i profesionalne veštine u cilju lakšeg zaposlenja

Novi Sad, 25. maj 2018. godine–U Novom Saduje počeo prvi ovogodišnji ciklus trodnevnih edukativnih radionica, u okviru kojih će nezaposleni mladi u više gradova Srbije tokom maja i junasteći nove lične i poslovne veštine ključne za lakše zaposlenje. Više od 60 mladih iz Novog Sada ima priliku da uče o uspešnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova, kao i tome kako da lakše dođu do željenog posla.

„Uspeh prošlogodišnjeg programa doprineo je da ove godine omogućimo još većem brojumladih da savladaju važne poslovne veštine, primene novo znanje i sa samopouzdanjem krenu u potragu za poslovima koje žele. Razvoj mladih vidimo kao ulaganje u održivi razvoj naše kompanije kao i budućnosti lokalne zajednicekoja zavisi od generacija koje dolaze“, istakla je Jovana Paljić, lider ovog projekta iz kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

Radionice se održavaju za nezaposlene mlade između 18 i 30 godina u okviru nacionalnog programa Coca-Cola podrška mladima, koji se realizuje u u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nacionalnom službom za zapošljavanje i NALED-om. Programće tokom 2018. godine proći više od hiljadu mladih, a edukativne radionice vodesertifikovani stručnjaci sa velikim iskustvom, kao i menadžeri kompanije.

Posle Novog Sada, radionicetokom maja i juna se održavaju u Vranju, Užicu, Šapcu, Zaječaru, Jagodini, Nišu, Kikindi, Novom Pazaru, Valjevu, Čačaku, Subotici i Kruševcu.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum