× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Kompanija Gorenje na Sajmu građevinarstva

Više
5 godina 7 meseci pre - 5 godina 7 meseci pre #1754 od Zarko
Jedan od vodećih evropskih proizvođača aparata za domaćinstvo, kompanija Gorenje predstaviće se i na ovogodišnjem 44. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBE, novitetima iz svog proizvodnog programa za jednostavniji i kvalitetniji život.

U naredna tri dana posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa prednostima Gorenje eco- friendly aparata proizvedenih u Srbiji, koje pored tehnološke naprednosti i savremenog dizajna, odlikuje i visoka energetska efikasnost. Nova generacija EkoSmart bojlera, izrađenih od 100-procentih recikliranih i neškodljivih materijala, doprinosi optimizovanoj potrošnji i uštedi energije i do 25%. A među eco-friendly novitetima koji čuvaju životnu sredinu su i kotlovi i kaminske peći na pelet, sa naprednom BioLogic tehnologijom uz automatsko podešavanje parametara i nisku emisiju produkta sagorevanja.Gorenje već 67 godina predstavlja sinonim za inovativne, kvalitetne aparate za domaćinstvo, jedinstvenog sklopa ekonomičnosti, uštede i očuvanja životne sredine. Strateška opredeljenost kompanije za očuvanje životne sredine, prepoznata je i nagrađena brojnim uglednim nagradama iz oblasti ekologije. Pored toga, Gorenje je u protekloj godini ponelo i priznanje Najbolje iz Srbije u kategoriji Najbolji strani brend koji se prozvodi u Srbiji, kao i prestižnu evropskuLiscencing nagradu za Inovaciju.
Deo inovativnih rešenja biće predstavljen tokom tri sajamska dana na Gorenje štandu u Hali 2 ( nivo B ) Beogradskog sajma, a kompanija i u narednom periodu priprema brojna iznenađenja za svoje potrošače.

O kompaniji Gorenje
Kompanija Gorenje u Srbiji zapošljava 2.300 ljudi i ima tri fabrike za proizvodnju kućnih aparata i jednu koja proizvodi alate za automobilsku industriju i belu tehniku.
Fabrika Gorenje Tiki u Staroj Pazovi je u prethodnoj deceniji prerasla u jedini proizvodni centar malolitražnih, srednjolitražnih i velikolitražnih bojlera za Gorenje Grupu. Najveći obim proizvodnje predstavljaju frižideri proizvedeni u fabrici u Valjevu, dok se u najmlađoj fabrici u Zaječaru proizvode sanitarije.
U nastojanju da svojim vernim potrošačima u Srbiji ponudi najbolje, kompanija više od deceniju neguje jedinstveni prodajni koncept Gorenje Studia, nudeći im na jednom mestu kompletnu uslugu: od najšireg izbora bele tehnike i malih kućnih aparata, do izrade kuhinja po meri, ali i inovativnih i dizajn kolekcija, kakve su Filip Stark, Ora Ito i Karim Rašid.
Last edit: 5 godina 7 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum