× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NOVO: NIVEA pena za negu tela

Više
5 godina 7 meseci pre #1751 od Zarko


Tri jedinstvene pene sa teksturom koju koža brzo upija i 48 sati intenzivne hidratacije – bez lepljivog osećaja!
Zar ne bi bilo divno kada bi dnevna nega kože postala pravo uživanje? Kada biste imali penu za negu tela koja čini kožu glatkom i dugotrajno je hidrira? NIVEA ima rešenje – inovativni proizvod sa izuzetno kremastom, ali laganom teksturom: nova NIVEA pena za negu tela dostupna je u tri varijante i odgovara svim tipovima kože. Formulacija sa NIVEA serumom za intenzivnu hidratacijudugotrajno hidrira kožu u dubljim slojevima, jednostavno se nanosi i koža je trenutno upija. Rezultat?48 sati intenzivne hidratacije bez lepljivog osećaja na koži.

Pena za negu tela koju koža brzo upija – za sve tipove kože

NIVEA predstavlja tri jedinstvene pene za negu tela. NIVEA Nourishing pena za negu telaza suvu i veoma suvu kožu sadrži NIVEA serum za intenzivnu hidrataciju. Obogaćena jedinstvenim NIVEA mirisom, ova pena je savršen izbor ukoliko uživate u prefinjenim notama koje odišu negom i toplinom. Za one koji više vole nove mirise i pakovanje zanimljivog, šarenog dizajna, stručnjak za negu kože nudi dva proizvoda inspirisana našim mirisima godine: NIVEA pena za negu tela sa mirisom divlje maline i belim čajem i NIVEA pena za negu tela sa mirisom svežeg krastavca i mača čajem, koje su pogodne za suvu kožu.

Pena za negu tela sa divljom malinom i belim čajem odiše cvetnim i voćnim mirisom. Gornje note svežeg limuna i bergamota, kao i voćne note crvene ribizle i rabarbare otvaraju miris u čijem srcu su tople note maline, đurđevka, ruže i jorgovana, zaokružene puderastim notama poput belog mošusa.

Za penu za negu tela sa mirisom svežeg krastavca i mačačajem, NIVEA je za gornje note odabrala krastavac, crnu ribizlu i vodenu biljku. Srce mirisa čine aromatični čaj, đurđevak i ruža, a zatvaraju ga tople note sandalovine i mošusa. Cvetne i vodene note obogaćene su punim i osvežavajućim mirisima krastavca i mačačaja. Ova kremasta pena će zadovoljiti vaša čula, a vama pružiti nalet svežine!Lagane teksture,ali hranjiva zakožu

Formulacija nove NIVEA pene za telo obogaćena novim NIVEA serumom za intenzivnu hidrataciju pruža 48 sati hidratacije i sadrži jedinstvenu kombinaciju pažljivo odabranih sastojaka. Sadrži hidratantni sastojak koji prirodno postoji u koži i pruža intenzivnu hidrataciju. Pored toga, lipidi koji zadržavaju vlagu deluju u kož i tokom 48 sati, dok negujuća ulja čine kožu glatkom.
Pena izuzetnokremastestrukturesadržipažljivoodabranesastojkei ne sadržitenzide (agenseu proizvodimazatuširanjekojistvarajupenu). Formulacijasaemulzijamazasnovanajenainovativnojtehnologijizaaerosolneproizvode. Proizvodi su veoma praktični za upotrebu i lagane teksture. Pena je vazdušasta i meka i topi se nakoži. Prijatna je i lagana na dodir, a hranjiva za kožu.


Novi proizvodi su dostupni od Februara 2018.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum