× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

ADIDAS PREDSTAVIO ALPHABOUNCE BEYOND

Više
5 godina 10 meseci pre #1750 od Zarko


Adidas Running predstavio je unapređenu AlphaBOUNCE Beyond siluetu,dizajniranu za sportiste koji iz dana u dan nadmašuju sopstvene granice. Silueta inovativnog dizajna, visoke funkcionalnosti i estetike, namenjena je profesionalcima kojise u okviru treninga bave trčanjem, kako bi unapredili formu i postali još bolji na terenu. Među sportistima koji vežbaju u novom modelu suGeret Bejl, popularni fudbaler Real Madrida,Karolina Voznjacki, svetski broj jedan u ženskom tenisu, košarkaši Damjan Lilard i Džejms Harden, kao i ragbista Boden Baret.
„Brzina i okretnost predstavljaju moju najveću prednost na terenu. Nakon što sam u treninge uključila više trčanja, počela sam da primećujem veliku razliku u formi. AlphaBOUNCE Beyond silueta dodatno utiče na to, iz dana u dan mi pomažući da unapredim igru“, istakla je šampionka Autralian Open turnira za 2018, Karolina Voznjacki.

Pri kreiranju AlphaBOUNCE Beyond patika korišćene su najinovativnije tehnologije i materijali, kombinovani tako da pruže tri ključna preduslova neophodna svim sportistima: prianjanje, udobnost i pokretljivost.Savršeno prianjanjeomogućeno je zahvaljujući jedinstvenom prozračnom gornjištu bez šavova, dizajniranom pomoću Aramis tehnologije, koje stopalu pruža potpunu podršku. Upravo zbog ove osobine, ali i lagane EVA pene, nova silueta savršena je za sportiste čiji treninzi zahtevaju trčanje sa čestom promenom pravaca. Dodatna podrška peti pruža osećaj potpune stabilnosti, udobnosti i fleksibilnosti tokom igre, dok specijalno jedinjenje Continental Rubber™ obezbeđuje izdržljivost u svim vremenskim uslovima i na svim vrstama podloge.

AlphaBOUNCE Beyond silueta biće dostupna u adidas radnjama od 5. aprila.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum