×
Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji
NEDELJA FRANCUSKE KUHINJE U MAKSI SUPERMARKETIMA
- Zarko
-
Pokretač teme
- Van mreže
- Elitni Član
-
Manje
Više
- Poruka: 1078
- Primljenih Zahvalnica: 0
5 godina 6 meseci pre #1746
od Zarko
Francuska kuhinja jedna je od najcenjenijih na svetu, a sa njenom tradicijom i običajima imaće priliku da se upoznaju potrošači do 25.marta u odabranim Maksi supermarketima.
Nedelju francuske kuhinje svečano su otvorili Maksim Reno, prvi sekretar ambasade Francuske u Srbiji i Dimitrije Stojanović, potpredsednik za operacije kompanije Delez Srbija, u prisustvu partnera i dobavljača.
„Srbija i Francuska imaju veliku tradiciju kad je hrana u pitanju, ljudi u našoj zemlji vole da uživaju u hrani, uvek su spremni da probaju različite ukuse, zato nam je važno da našim kupcima približimo ukuse različitih zemalja, budemo mesto koje će ispuniti sve njihove želje i omogućimo im da imaju širok izbor kvalitetnih i zdravijih namirnica. Konstantno unapređujemo ponudu, povećavamo asortiman i u svemu tome prepoznaje se posvećenost prema kupcima i njihovim porodicama“, kaže Dimitrije Stojanović, potpredsednik za operacije kompanije Delez Srbija.
Ovom prilikom Nenad Veljković, poznati kuvar, pripremamo je poznate francuske specijalitete, a zainteresovanim kupcima objašnjavao je zbog čega Francuzi uživaju u hrani i zašto je važno negovanje tradicije koju imaju.
U okviru Nedelje francuske kuhinje organizovaće se i četvrto izdanje inicijative Ukusi Francuske, a u kojoj, među 3300 restorana iz čitavog sveta, učestvuje i 16 restorana iz Srbije.
NEDELJA FRANCUSKE KUHINJE U MAKSI SUPERMARKETIMA je kreirao Zarko
Francuska kuhinja jedna je od najcenjenijih na svetu, a sa njenom tradicijom i običajima imaće priliku da se upoznaju potrošači do 25.marta u odabranim Maksi supermarketima.
Nedelju francuske kuhinje svečano su otvorili Maksim Reno, prvi sekretar ambasade Francuske u Srbiji i Dimitrije Stojanović, potpredsednik za operacije kompanije Delez Srbija, u prisustvu partnera i dobavljača.
„Srbija i Francuska imaju veliku tradiciju kad je hrana u pitanju, ljudi u našoj zemlji vole da uživaju u hrani, uvek su spremni da probaju različite ukuse, zato nam je važno da našim kupcima približimo ukuse različitih zemalja, budemo mesto koje će ispuniti sve njihove želje i omogućimo im da imaju širok izbor kvalitetnih i zdravijih namirnica. Konstantno unapređujemo ponudu, povećavamo asortiman i u svemu tome prepoznaje se posvećenost prema kupcima i njihovim porodicama“, kaže Dimitrije Stojanović, potpredsednik za operacije kompanije Delez Srbija.
Ovom prilikom Nenad Veljković, poznati kuvar, pripremamo je poznate francuske specijalitete, a zainteresovanim kupcima objašnjavao je zbog čega Francuzi uživaju u hrani i zašto je važno negovanje tradicije koju imaju.
U okviru Nedelje francuske kuhinje organizovaće se i četvrto izdanje inicijative Ukusi Francuske, a u kojoj, među 3300 restorana iz čitavog sveta, učestvuje i 16 restorana iz Srbije.
Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.