× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Ariel predstavio 3 u 1 kapsule

Više
5 godina 9 meseci pre #1728 od Zarko

Ariel je predstavio nove Ariel 3 u 1 kapsule spektakularnom modnom revijom tri popularna modna kreatora Verice Rakočević, Ines Janković i Boška Jakovljevića. Oni su svojim modelima istakli glavne prednosti novog Ariela – besprekornu čistoću, očuvanje boja i održavanje beline odeće. Reviji je prethodio modni panel na kome su učestvovali profesorka Visoke tekstilne strukovne škole Ana Aksentijević Jelić i stilista Ašok Murti.

Poslednjih godina svedoci smo napredovanja tehnologije koja nam pomaže da se borimo sa zahtevima svakodnevice. Međutim, zašto onda od pranja odeće pravimo dosadan i naporan posao?

Nedavno istraživanje* pokazalo je da skoro svaki drugi čovek (46%) smatra da je pranje odeće dosadno, 45% kaže da je za obavljanje ovog posla potrebno izdvojiti dosta vremena, dok je svaki treći ispitanik ovog istraživanja (35%) izrazio mržnju prema ovom kućnom poslu.


Savremene inovacije pomerile su pranje veša na sasvim novi nivo. Vreme je da se ponovo osvrnemo na to kako peremo našu odeću i da se pridružimo revoluciji pranja odeće i učinimo ovu rutinu praktičnom, lakom i pre svega jednostavnom - uz Ariel 3 u 1 kapsule.

Ariel 3 u 1 kapsule nude vrhunsku udobnost u savršenom balansu sa naprednom tehnlogijom. Jednostavne su za upotrebu i ne prave nered zahvaljujući koncentrovanoj formuli koja se postavlja direktno u bubanj. Težeći pojednostavljivanju života ljudi, Ariel kapsule pružaju odlične rezultate uz minimalan napor - što omogućava korisnicima da svoje vreme provedu onako kako oni žele.

„Izuzetno smo ponosni na to što vidimo koliko su Ariel kapsule postale popularane tokom godina. Posebno s obzirom na to da 3 od 4 (73%) ljudi koji koriste Ariel kapsule kažu da se više neće vraćati na stari deterdžent. Uzbuđeni smo što smo dobili nove korisnike sa našom novom i unapređenom formulom i nastavljamo sa misijom da se odeća može prati lako, jednostavno, pa čak i na zabavan način”, rekao je Resmerita Razvan, P&G Senior Manager Communications, Fabric & Home Care za jugoistočnu Evropu.

Nove Ariel 3 u 1 kapsule sadrže poboljšan, nov i brzo rastapajući sadržaj, osiguravajući da sastojci sve tri komore ostanu odvojeni sve dok se ne aktiviraju u pranju kako bi pružili maksimalnu moć čišćenja.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum