× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Hemofarm predstavio Marissimo liniju proizvoda

Više
5 godina 7 meseci pre - 5 godina 7 meseci pre #1725 od Zarko

Povodom medijskog lansiranja Marissimo linije sprejeva na bazi morske vode, kompanija Hemofarm je upriličila druženje sa predstavnicima medija na jedan inovativan i zanimljiv način – kroz doživljaj putovnaja morskim dubinama, i to u okviru Saruna wellnes&spa centra i hotela Crown Plaza.

Atmosferu mora dočarao je tim sinhornih plivačica svojom koreografijom i izvedbom upravo uz pomoć rekvizita u obliku Marissimo sprejeva.


Produkt menadžerka Hemofarma, Nevena Nikolić predstavila je i samu Marissimo liniju i pojasnijla u čemu je značaj njene primene za očuvanje zdravlja, kao i po čemu je posebna i jedinstvena na tržištu Srbije.

Sprejevi Marissimo sadrže morsku vodu sa 22 metara dubine, ekološki čistih područja Severnog mora. Takva morska voda sadrži značajne mikroelemenate: kalijum, magnezijum, cink, selen, ... Zbog toga sprejevi Marissimo obezbeđuju ne samo adekvatnu higijenu nosa i grla, nego aktviraju i lokalni imunitet respiratornog sistema koji je prva linija odbrane od virusa, alergena i nečistoća iz vazduha.


Zahvaljujući novoj tehnologiji (“kesa u boci”), morska voda unutar boce je “hermetički zatvorena“ u sterilnom pakovanju. Ova tehnologija eliminiše upotrebu konzervansa i čuva sterilnost morske vode dugo po otvaranju proizvoda (i do 3 godine).
Marissimo linija ima i jedinstven sprej Marissimo Baby koji je prilagođen potrebama beba od prvih dana života i omogućuje sterlnost i bezbednost primene kod beba, kao i kod trudnica i dojilja.

MARISSIMO SPREJ mini (50ml): 540,00 RSD*

MARISSIMO BABY SPREJ (125ml) : 1.080,00 RSD*

* Neobavezujuća preporučena cena
Last edit: 5 godina 7 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum