Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NOVO: NIVEA Care Silk pena za tuširanje

Više
6 godina 1 mesec pre #1722 od Zarko

Otkrijte nove NIVEA proizvode za tuširanje koji pružaju savršeni balans između nege i uživanja
Žene su postale pravi umetnici u balansiranju obaveza kojesa sobom nosi savremeni život: uspešne su na poslu, brinu o porodici, bave se sportom i hobi aktivnostima. Skoro je nemoguće naći vremena za opuštanje i uživanje. A upravo su nam ti trenuci potrebni da bismo se posvetili sebi, priuštili neko zadovoljstvo, kao i da bismo se revitalizovali i povratili energiju. Briga o sebi, a naročito nega kože, pomaženam da se opustimo i osećamo dobro u svojoj koži. Nova NIVEA Care Silk pena za tuširanjegodi i telu i čulima i pruža novi, predivni osećaj još dok smo pod tušem: njena bogata i nežna tekstura prija koži poput čiste svile.


Nova NIVEA CareSilk pena neguje kožu zahvaljujući savršenoj kombinaciji dragocenog ekstrakta svile i laganepene. Ova predivno nežna pena pretvara tuširanje u potpuno novi doživljaj, a kožu čini neodoljivo mekanom i svilenkastom na dodir. Zahvaljujući izuzetno blagoj formulaciji, nežno čisti kožu dok je istovremeno neguje i čini glatkom.

Uživajte u nezi koju pružaNIVEA CareSilk penau vašoj omiljenoj formulaciji
Kada nanesete nežnu penu na kožu, imaćete osećaj da ste utonuli u svilu. Akadatakva nega dolazi od vašeg omiljenog Brenda, uživanje je potpuno. Zato je NIVEA kreirala liniju tri predivne pene za tuširanje: bogatu i hranljivuCreme Care, raskošnu i cvetnu Rhubarb&Raspberry, i svežu i laganu Lemon&Moringa. Sve tri pene sadrže blagu formulaciju koja odgovara svim tipovima kože.
NIVEA Care Silk pena je jednostavna i praktična za upotrebu. Dobro protresite bocu, a zatim pritisnite poklopac. Bogata pena se lako nanosi na kožu i brzo ispira.


NIVEA Care Shower Silk Mousse Creme Care, 200ml; okvirna cena na polici 332,64din.
NIVEA Care Shower Silk MousseRhubarb&Raspberry, 200ml; okvirna cena na polici 332,64din.
NIVEA Care Shower Silk MousseLemon&Moringa, 200ml; okvirna cena na polici 332,64din.
Dematološki potvrđeno da odgovara koži.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.