× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

LJUBAV JE NA ČOKOLADI

Više
5 godina 9 meseci pre #1716 od Zarko
LJUBAV JE NA ČOKOLADI je kreirao Zarko
Obradujte svoje najmilije i iznenadite ih za Dan zaljubljenih i Dan žena sa Vašom ličnom porukom ispisanom na čokoladi Najlepše Želje


Najlepše Želje su, skoro jedan vek, izbor mnogih od nas kada treba da pokažemo pažnju dragim osobama i poželimo im najlepše želje u najrazličitijim prilikama. Dan zaljubljenih i Dan ženase bliže, a za ove specijalne prilike, svi zainteresovani biće u prilici da prenesu svoje lične poruke na čokoladu Najlepše Želje, ručno ispisane od strane kaligrafa, i tako iznenade najdraže osobe jedinstvenim poklonom.


U dve odabrane Štark prodavnice tokom 13 i 14.2, kao i 7 i 8.3 2018. godine Vas čekaju naši Najlepše Želje kaligrafi koji će vaše lične poruke preneti na čokoladu. I ove godine tu je iskusni tim kaligrafa koji su kreativni umetnici sa internacionalnim iskustvom, a sa velikom pažnjom odabrani samo za vas.


Kaligrafe možete naći u Soko Štark radnjama 13. i 14.2. i 7 i 8.3. 2018 godine na dve lokacije: u Zemunu, Ulica Glavna broj 14 od 10:00h do 20:00h i u Vasinoj ulici broj 3 takođe od 10:00h do 20:00h i to.


Tajna neodoljivosti čokolade “Najlepše želje”je je prepoznatljiv ukus i kvalitet koji se održava sve ove godine, ali pre svega ljubav potrošača i poverenje koje gradimo iz generacije u generaciju.


Poklonite Najlepši znak pažnje onima do kojih vam je najviše stalo!

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum