× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Švedski kozmetički brend Barnängen stigao u Srbiju

Više
5 godina 9 meseci pre #1714 od Zarko

Svetski poznat švedski kozmetički brend Barnängenkoji ubogatoj liniji proizvoda za negu tela objedinjuje tradiciju i nasleđe staro više stotina godina, sa recepturom inspirisanom najboljim nordijskim sastojcima, predstavljen je domaćoj javnosti u prijatnom ambijentu, specijalno dekorisanom u skladu sa prirodom.

Brojne zvanice, među kojima su bile i dame prepoznatljive po prirodnoj lepoti i eleganciji,pevačica Lena Kovačević, glumice Tamara Dragičević iJelena Gavrilović, uživale su u otkrivanjuBarnängenproizvoda koji su u isto vreme i bogati ali i lagani, hrane ali i osvežavaju, a namenjeni su postizanju savršene nege i hidratacije koja traje.


Kvalitetni balzami, kreme, losioni za telo, ulje, kao i gelovi za tuširanje i kupanje u dve proizvodne linije, Nordic Care i Nordic Rituals, idealan su spoj prirode i nauke, a nadahnuti su specifičnom klimom i neverovatnom prirodom Švedske.

Reč „Lagom“ koja u švedskoj kulturi predstavlja sinonim za zlatnu sredinu, ravnotežu i pristup „baš kako treba“, odavno je napustila nordijske okvire i postala jedna od omiljenih mantri generacija širom sveta, ali i glavni moto kozmetičke kuće.

Od 1876. godine brend Barnängenodabranim proizvodima koji pružaju osećaj čistoće i nege nadahnute prirodom, snadbeva i kraljevsku porodicu, a generacije Šveđana vole ih i koriste i danas.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum