Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

ZDRAVO! MLEKO SA VOJVOĐANSKIH PAŠNJAKA

Više
6 godina 5 meseci pre - 6 godina 5 meseci pre #1654 od Zarko

Sa ciljem da predstavnike medija upozna sa procesom nastanka i proizvodnje mleka, kao i da na što slikovitiji način predstavi kvalitet Zdravo! mleka, Imlek je za predstavnike medija organizovao posetu porodičnoj farmi jednog od najvećih dobavljača Mlekare Subotica, farmi Džigurski u Bečeju.

Predstavnici medija su se tom prilikom uverili u uslove uzgoja i nege krava, procesa muže i transporta mleka od farme do mlekare. Zahvaljujući u potpunosti zatvorenom hladnom lancu, u mleku ostaju sačuvani svi hranljivi sastojci. Upravo od takvog mleka, sa netaknute prirode Vojvođanskih pašnjaka, nastaju najkvalitetniji mlečni proizvodi brenda Zdravo!.


Imlek, regionalni lider mlekarske industrije u čijem je sastavu i Mlekara Subotica, ulaže svoje resurse u razvoj porodičnih farmi, neguje kvalitetan odnos sa farmerima i stimuliše razvoj stočarstva i proizvodnju domaćeg mleka, u šta su prisutni imali priliku da se uvere.

„Zdravo! mleko dolazi sa domaćih farmi i čuvenih salaša širom Vojvodine, poznatih po netaknutoj prirodi i najčistijim pašnjacima, koji uspešno čuvaju tradiciju i pružaju nam mogućnost da uživamo u pravom i prirodnom ukusu mleka. Zahvaljujući svom prvoklasnom kvalitetu, mlečni proizvodi brenda Zdravo! pronašli su svoj put do srca potrošača.Ovom prilikom bih istakla i činjenicu da je Mlekara Subotica prva mlekara u zemlji koja je dobila dozvolu za izvoz na evropsko tržište, što dodatno potvđuje najviši kvalitet proizvoda koji nastaju u toj mlekari“,istakla je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću Imleka.

Last edit: 6 godina 5 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.