× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NAJLEPŠE ŽELJE PROSLAVILE 95. ROĐENDAN

Više
5 godina 6 meseci pre #1645 od Zarko

Povodom svog 95. rođendana Najlepše želje su otvorile vrata svoje fabrike i tako ugostile predstavnike medija, koji su obišli najsavremenija postrojenja za proizvodnju ove čokolade, koja širenjem svog portfoliaodržava poziciju prvoplasiranog domaćeg proizvoda na srpskom tržištu.

Svi gosti bili su u prilici da se uvere zašto se za Najlepše želje kaže da je PRAVA čokolada, jer se od drugih proizvoda na tržištu razlikuje po tome što se u nju uopšte ne dodaju biljne masnoće, već se pravi isključivo od čistog, visoko kvalietnog kakao butera.
Prva faza u proizvodnji je njihovo pažljivo mešanje ihomogenizacija, a zatim masa prolazi kroz niz teških valjka za usitnjavanje do nastanka malih čokoladnih čestica. Ova faza daje Najlepšim željama njihov specifičan ukus, miris, teksturu i finu topljivost. Sledi končiranje koje je ustvari nastavak homogenizacije čokoladne mase, svih pažljivo odabranih sastojaka Najlepših želja i njeno oplemenjivanjena visokoj temperaturi. U tom procesu se formira čuvena aroma Najlepših želja čokolade.


- „Ove godine sa ponosom obeležavmo veliki jubilej- 95 godina od nastanka prve Štarkove čokolade,iako deluje da je to mnogo, mi se osećamo kao da smo tek počeli. Naše Najlepše želje sa svojom dugom tradicijom i širokim asortimanom održavaju poziciju prvoplasiranog domaćeg proizvoda na srpskom tržištu i imaju kontinuiran trend rasta što govori o njihovoj dodatnoj vrednosti koju osećaju i potrošači, što potvrđuju i ostvareni poslovni rezultati.“, izjavila je Snežana Teodorović – marketing direktor Soko Štarka, Atlantic Grupa.


U želji da ostanu verni pravim vrednostima i negovanju lepih tradicija, Najlepše želje nastavljaju sa obeležavanjem 13. novembra - Dana pažnje. Svojim proizvodima će ovaj dan barem malo ulepšati deci oboleloj od raka koja su smeštena u okviru prve u Srbiji Roditeljske kuće pri Institutu za majku i dete.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum