× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

REEBOK I VIKTORIJA BEKAM NAJAVLJUJU NOVO PARTNERSTVO

Više
6 godina 3 nedelja pre #1636 od Zarko

Globalni fitness i lifestyle brend Reebok najavio je partnerstvo sa modnom ikonom Viktorijom Bekam. Čuvena britanska dizajnerka pridružiće se rastućoj zajednici ostvarenih žena u okviru brenda Reebok – pored Arijane Grande, Điđi Hadid, Ali Reisman, Tejane Tejlor i ostalih – sa ciljem da zajedno pomere granice dugoročne misije brenda u osnaživanju žena da budu najbolja verzija sebe. Ovo dugoročno partnerstvo sada će biti obogaćeno novom odvažnom Reebok x Viktorija Bekam kolekcijom.

Kao neko ko postavlja standarde u modi, Viktorija Bekam je poznata po dizajnu koji simboliše moć i snagu. Reebok, takođe, deli svoju posvećenost kroz dugogodišnju tradiciju isticanja žena u prvi plan, vodeći računa o ženskom fitnes pokretu još od 1980-ih godina. U isto vreme Reebok nastavlja da pomera granice svojim smelim partnerstvima i marketinškim kampanjama, kao i kreiranjem proizvoda inovativnog dizajna.

Reebok x Viktorija Bekam kolekcija biće predstavljena krajem 2018. u okviru Reebok Innovation Collective. Reč je o inicijativi brenda koja se fokusira na razvoj obuće i odeće koja donosi novu generaciju udobnosti, koncepcijski dizajn i modele zasnovane na inovativnim tehnologijama. U potrazi za ostvarivanjem vrhunskog napretka, dosadašnja partnerstva pozicionirala su Reebok u prvi plan mode i tehnologije, i to zahvaljujući saradnji sa priznatim dizajnerskim kućama poput Cottweiler and Vetements do kompanije David Clark.

„Kao brend, mi smo u potrazi za partnerom koja nije samo uticajna žena, već osoba koja istinski želi da promera granice”, istakla je Corinna Werkle, zamenik predsednika sektora „Ženske inicijative“ u brendu Reebok. „Nema boljeg primera za sve te vrednosti od Viktorije. Ona je istinski vizionar, sa stalnom željom da podrži žene da budu najbolja verzija sebe. Ta namera se posebno vidi u njenom dizajnu, koji nastavlja da pomera standarde modne industrije iz sezone u sezonu. S nestrpljenjem čekamo da pokažemo kako će izgledati naša linija”, rekla je Werkle.
„Posebno sam uzbuđena zbog ovog partnerstva koje je zasnovano na zajedničkim vrednostima. Uvek sam zagovarala podsticanje vere u žene, a upravo je Reebok prednjačio sa takvim porukama decenijama unazad. Prilika da promenim tradicionalno poimanje fitnes garderobe u smislu modnog dizajna je nešto što sam oduvek želela da uradim. Volim da nosim sportsku odeću i veoma sam srećna što ću sa brendom Reebok učestvovati u ovako dinamičnom partnerstvu“, istakla je Viktorija.

O Reebok-u
Reebok International Ltd je vodeći svetski dizajner, snabdevač i distributer sportske, fitnes, lifestyle obuće, odeće i opreme. Kao globalni brend koji inspiraciju crpi iz američke kulture, Reebok je pionir u industriji sportske opreme i ima bogato istorijsko nasleđe u oblasti sporta, treninga i fitnesa. Reebok razvija proizvode, tehnologiju i programe koji su kreirani da ljudima olakšaju njihovo kretanje i oslobode svoj pun potencijal. Reebok se povezuje sa fitnes potrošačima gde god da se nalaze i bez obzira na aktivnosti koje praktikuju – bilo da je u pitanju trening, trčanje, šetnja, ples ili joga. Reebok Classics predstavlja snagu fitnes nasleđa brenda i njegove korene u domenu lifestyle linije. Kao deo adidas Grupe, Reebok posluje kroz brojne divizije kao što su Reebok brand i Sports Licensed. Reebok je ekskluzivni prozivođač CrossFit opreme i partner Reebok CrossFit Games, oficijalni sponzor Reebok Spartanske trke i ekskluzivni snabdevač Les Mills odeće.

O Viktoriji Bekam
Viktorija Bekam je londonski modni brend, u kategorijama asesoari, obuća i naočare, i sestrinskom linijom Viktorija Viktorija Bekam. Od svog osnivanja 2008. godine kada je premijerno predstavljen na Njujorškoj nedelji mode, brend je dobio međunarodne pohvale i nagrade, uključujući i dve Britanske modne nagrade za brend godine (2011. i 2014.) i nagradu magazina Harper's Bazaar za britanski brend godine u 2017. Brend ima dve vodeće prodavnice u Londonu i Hong Kongu, i prisutan je u 400 retail radnji širom sveta.
Viktorija Bekam je dobila odlikovanje za doprinos modi (OBE – orden britanskog carstva) u 2017. godini. Victoria Beckham Limited je deo kompanije Beckham Brand Holdings, koja je vlasništvo Viktorije Bekam, Dejvid Bekama i Simon Fuller XIX Entertainment.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum