× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Nove NIVEA kreme prilagođene potrebama vaše kože

Više
6 godina 4 meseci pre #1614 od Zarko
Kreme iz nove NIVEA Anti-Wrinkle Plus linij epružaju dubinsku hidrataciju i zaštitu od sunca, a kombinacija visoko kvalitetnih sastojaka prilagođena je potrebama kože u skladu sa vašim godinama. Ovi proizvodi su savršeno rešenje za žene starosti 35+, 45+ i 55+ godin a koje žele na vreme da spreče pojavu bora.

Za sve vas koje želite da odložite pojavu znakova starenja na koži, NIVEA je kreirala jedinstvenu liniju krema NIVEA Anti-Wrinkle Plus, koje deluju protiv bora, štite od štetnog sunčevog zračenja i hidriraju kožu. Nove NIVEA kreme pružaju negu visokog kvaliteta po ceni pristupačnoj svima.Ako imate 35 i više godina

Nakon 35. godine, na koži lica se javljaju promene. Ne samo da nastaju bore, već se menja i cela struktura kože. U ovom periodu, kao posledice starenja kože javljaju se i prve mimične bore, koža postaje suvlja i smanjuje se nivo hidratacije.Da biste sprečili ove simptome, možete koristiti dnevnu i noćnu negu protiv bora iz linije NIVEA Anti-Wrinkle + Moisture 35+. Posebno razvijena formulacija obezbeđuje koži ono što joj je najpotrebnije u ovom periodu: ublažava bore i pruža intenzivnu hidrataciju. Proizvod deluje efikasno zahvaljujući dragocenim sastojcima kao što su: ulje semenki grožđa, koje štiti koži i dubinski je hidrira, vitamin E, prirodni antioksidant, koji efikasno sprečava foto starenje, regeneriše kožu i održava potreban nivo hidratacije, i UV filteri. Noćna krema je obogaćena pantenolom, koji pospešuje obnavljanje kože tokom noći i poboljšava njenu sposobnost da apsorbuje i vezuje vodu u rožnatom sloju epiderma.


Ako imate45 i više godina

Kod žena koje imaju višeod 45 godina, proces starenja kože se odvija intenzivnije. Metabolizam se usporava, a posledice dugogodišnjeg uticaja spoljašnjih faktora (naročito UV zračenja i reaktivnih čestica kiseonika) odražavaju se na licu. U ovom periodu, najuočljiviji znaci starenja su izražene bore i smanjena čvrstina kože.

Vodeći računa o potrebama kože žena koje imaju 45 i više godina, NIVEA predstavlja novu liniju proizvoda protiv bora NIVEA Anti-Wrinkle + Firming, koja učvršćuje kožu i ublažava bore. Dnevna krema sadrži ulje koštica kajsije, koje efikasno zateže kožu, šibuter, koji jača prirodnu zaštitnu barijeru i pruža hidrataciju, i UV filtere. Noćna krema je obogaćena hranjivim uljem makadamije i pantenolom.


Akoimate 55 i više godina

Kod žena starijih od 50 godina, nivo ženskih hormona estrogena, koji su odgovorni za čvrstinu kože i njenu vitalnost, značajno opada. U ovom periodu, najuočljiviji znaci starenja kože su sve izraženije bore i dosta slabija regenerativna sposobnost kože.Imajući u vidu potrebe kože žena koje imaju više od 55 godina, NIVEA predstavlja novu liniju protiv bora NIVEA Anti-Wrinkle + Revitalizing.

Posebno razvijena formulacija ovih proizvoda pruža koži ono što joj je najpotrebnije u ovom periodu: revitalizuje je i ublažava vidljive bore. Dnevna krema sadrži arganovo ulje, koje usporava proces starenja, kalcijum i UV filtere. Noćna krema je obogaćena uljem avokada, koje efikasno obnavlja zaštitnu barijeru kože čija funkcija vremenom slabi, i pantenolom, koji pospešuje regenerativne procese u koži tokom noći.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum