× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Akcijom »Podrška za poverenje« Grand kafa obeležila jubilej

Više
6 godina 4 meseci pre #1613 od Zarko

Društveno odgovornom akcijompod nazivom »Podrška za poverenje«, Grand kafa je obeležila jubilarnih 20 godina rada tako što je poslužila i donirala kafu dežurnim ustanovama u gradovima širom Srbije.Timovi Grand kafe posetili su u toku 20 sati između 23. i 24. oktobrabolnice, hitnu pomoć i gradsku čistoću uBeogradu, Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu i Subotici i uručili kafu onima koji brinu o nama.

»Doneti nekome kafu dok radi noću svoj odgovoran posao je topao ljudski gest posebno u današnje vreme, kad nam jepažnja sve potrebnija, jer Grand kafa postoji već 20 godina upravo zbog ljubavi i poverenja koju potrošači imaju prema nama. Do sada smo se na različite načine trudili da pokažemo koliko cenimo njihovo poverenje, a da bi jedno prijateljstvo raslo i razvijalo se, pažnja treba da bude na prvom mestu.Zato smo želeli da pokažemo da smo uvek tu kao pravi prijatelji i komšije«,izjavio je Andrej Bele, generalni direktor Grand kafe.


Od samog nastanka Grand kafa je razvila dugu tradiciju poklanjanja i društveno odgovornih aktivnosti prema zajednici i potrošačima. Akcija »Podrška za poverenje« je posvećena onima koji su budni dok mi spavamo i koji doprinose tome da naši gradovi budu bolja mesta za život.

Godinu jubileja Grand kafa je posvetiladruštveno odgovornim aktivnostima i potrošačima. Prvi deo godine obeležila je promocija monografije o Draganu Nikoliću, Gospodin mangup, kojom je ukazala zahvalnost velikom umetniku za njegovo prijateljstvo i saradnju. Iz toga se rodila podrška pozorištu Atelje 212. Sa željom da podrži razvoj kulture, kompanija je još prošle godine postala partner muzičkog serijala Musicology BarcaffèSessions.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum