Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Donacija za kompletno renoviranje toaleta u vrtiću “Sveti Sava”

Više
6 godina 9 meseci pre #1592 od Zarko

Deca i vaspitači vrtića “Sveti Sava” na Vračaru sada imaju bolje uslove za boravak i rad u svojoj predškolskoj ustanovi. Zahvaljujući građevinskoj kompaniji Weber Saint Gobain renovirani su svi toaleti u vrtiću, zamenjene su pločice i kompletna sanitarija. Briga o lokalnoj zajednici je jedna od najvažnijih ciljeva kompanije Weber Saint Gobain.

„Kao društveno odgovorna kompanija, Weber Saint Gobain kontinuirano doprinosi unapređenju životne sredine i lokalne zajednice. Veoma smo ponosni na to što smo sa našim partnerima renovirali dotrajale toalete u vrtiću „Sveti Sava” i obezbedili deci i njihovim vaspitačima kvalitetnije uslove. ‘Mi brinemo o ljudima i njihovom okruženju’ je naš kompanijski moto, a brigom o deci ispunjavamo to naše obećanje”, izjavio je direktor Weber Saint Gobain Milan Lukić.


Direktorka Predškolske ustanove „Vračar” Emilija Đurđević zahvalila se kompaniji Weber Srbija u ime dece i vaspitača.

“Inicijativa za renoviranje toaleta potekla je od korisnika našeg vrtića i neizmerno nam je drago da je naišla na iskrenu želju jedne velike društveno odgovorne kompanije da pomogne lokalnoj zajednici”, naglasila je Đurđević.O kompaniji Weber Saint Gobain:

Weber je deo međunarodne grupacije Saint-Gobain koja je osnovana u Francuskoj davne 1665.godine i danas je jedna od najvećih svetskih industrijskih grupa, sa godišnjim prometom preko 43,2 milijarde eura i oko 193.000 zaposlenih.
Weber kao članica Saint-Gobain grupe broji oko 10.000 zaposlenih i nalazi se u 60 zemalja širom sveta.

Weber jedan od vodećih svetskih proizvođača industrijskih maltera nudi kompletan asortiman rešenja razvijenih prema naprednim tehnologijama u cilju ispunjenja najviših tehničkih zahteva.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.