× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Atlantic Grupa podrškom UNIADE - 2017 podržava sport

Više
6 godina 2 meseci pre #1584 od Zarko

Na šetalištu Sava Promenada u zoni “Sava play”predstavljena je UNIADA. medjunarodna sportska manifestacija koja će se odrzati u nasoj presonici u oktobru. UNIADU -2017 je međunarodno studentsko sportsko takmičenje koje ima za cilj da u Beogradu u oktobru okupi više od 500 studenata iz različitih zemalja regiona, koji će se nadmetati u u 4 sporta: futsalu, kosarci, odbojci i tenisu.

Kao potvrdu podrške preduzetničkog duha i studentske populacije, ali isto tako i zdravog načina života, jer je sport itekako dobra priprema za timski rad i prihvatanje različitog kreativnog mišljenja, Atlantic Grupa je podržala UNIJADU sa idejom da ohrabri mlade ljude i približiti ih biznisu kako bi prepoznali i razvili svoje preduzetničke sposobnosti, ne samo krozor ganizaciju sportskih događaja kao što je UNIADA, već i u okviru budućeg timskog rada u kompanijama – ističući se svojim preduzetničkim načinom razmišljanja.

Takva poruka poslata je i na ovom događaju, sa zeljom da se promoviše sport i zdrav način života, ali i da mladima treba konstantno pruziti prilike, i produktivno radno okruženje, za mlade ljude koji prepoznaju svoje potencijale.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum