× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Novi Sad-održano nacionalno finale Jelen kupau u malom fudbalu

Više
6 godina 2 meseci pre #1569 od Zarko

Tradicionalno takmičenje umalom fudbaluJelen KUP 2017, na kome su ekipe na lokalnim turnirima u gradovima i opštinama širom Srbijeimale priliku da pokažu svoje fudbalsko umeće, završeno je velikim finalom koji je održao u Novom Sadu na stadionu „Profesor Bolesnikov“.

Među šesnaest šampionskih timova iz cele Srbije najbolja je bila ekipa Sindiz Majura koja je ponela pehar i glavnu nagradu za celu ekipu - putovanje u Rim na derbi utakmicu Roma-Lacio.
Novi Sad nije bio samo domaćin najboljim amaterskim ekipama u malom fudbalu već i ekipi poznatih glumaca, muzičara i umetnika iz timaArt fudbal Srbija koji su bodrili takmičare na turnirima tokom celog leta.

Ovom prilikom finalistima su podršku pružiliumetnici-fudbaleri Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Marko Đurovski, Danijel Čehranov, Marko Marić, Marko Gizdavić, Bane Lalić i Miodrag Anđelković. Publika je uživalau brojnim nagradnim aktivacijama i takmičenjima u pimpovanju lopte, driblanju između čunjeva kao i šutiranju na mali gol.

Jelen KUP je tradicionalno takmičenje u amaterskom malom fudbalu na kome ekipe na lokalnim turnirima u gradovima i opštinama širom Srbije imaju priliku da pokažu svoje fudbalsko umeće.
Nadmetanja u malom fudbalu su se održavala tokom leta u u Bajmoku, Bačkom Petrovcu, Bačkoj Topoli, Beogradu, Bečeju, Borči, Vršcu, Grockoj, Žablju, Vrnjačkoj Banji, Majuru, Novom Sadu, Pančevu, Svrljigu, Selevcu i Vranovu.

Apatinska pivara i Jelen pivo na ovaj način pružaju podršku odabranim turnirima u Srbiji, lokalnim timovima i igračima, nagrađuju ih za njihov trud, sportsko zalaganje, fer plej i pravi primer sportskog duha.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum