× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Mobilni Jelen pub novi epicentar dobre zabave u Nišu

Više
6 godina 6 meseci pre #1539 od Zarko

Građani Niša, zahvaljujući Jelen pivu, uživaće u ostatku leta jer ih očekuju brojna iznenađenja krajem avgusta i početkom septembra meseca.

Novi mobilni Jelen pub je upravo u Nišu ugostio i svoje prve posetioce. Jelen pub je postavljen 17. avgusta na keju na Nišavi, a za Nišlije i njihove goste je tu sve do 02. septembra. Sve one koji u gradu od promoterki dobiju flajer sa pozivom da posete ovaj nesvakidašnji pab, očekuje i prijatno iznenađenje, mogućnost da upravo u zamenu za flajer dobiju hladno, točeno Jelen pivo 0,5.
„Ovog leta smo želeli da priredimo različita nesvakidašnja iznenađenja našim sugrađanima širom Srbije. Naš novi mobilni Jelen pab ima prvu stanicu upravo u Nišu. Ovo nije slučajnost, jer zajedno sa muzičkim manifestacijama koje će biti u programu paba, verujemo da smo adekvatno odgovorili na afinitete naših potrošača u Nišu i da ćemo im ovo leto učiniti lepšim“, izjavila je Olivera Nikodijević, direktor marketinga u Apatinskoj pivari.

Pored dobro rashlađenog Jelen piva,Nišlije očekuje i odličan muzički program, te su za vikend održani koncerti grupa Samostalni referenti iKanda Kodža i Neboša, a 26.08. Nišlije će uživati u svirci Kristala, 01.09 tu su Vesele Osamdesete, a 02.09 nastupa Artan Lili.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum