Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NOVE BESPLATNE PIVSKE TURE 1. JULA!

Više
6 godina 11 meseci pre #1480 od Zarko

U okviru kampanje 125 godina LAVOVSKOG truda ZA LAVOVSKI užitak, LAV pivo obradovalo je svoje verne potrošaće. Tokom juna meseca, LAV ih je vodio na besplatne PIVSKE izlete na kojima su uživali u Carlsberg fabrici i degustaciji LAV piva. Zbog velikog interesovanja, LAV će častiti sve sa još tri pivske ture koje će se održati 1. jula!

LAV poziva svoje najbrže fanove na besplatne izlete specijalno organizovane za sve prave ljubitelje piva. Program izleta obuhvata posetu proizvodnim postrojenjima pivare Carlsberg Srbija u Čelarevu gde će se iz prve ruke saznati kako se ječam, hmelj, voda i kvasac pretvaraju u LAV i kako se pivo flašira i skladišti. Nakon toga, tura se nastavlja u Muzeju piva u kome će se uživati u degustaciji piva i od pivskih eksperata naučiti kako se pivo pravilno toči i služi. U muzeju će se čuti više o istoriji jedne od najčuvenijih srpskih porodica XIX i XX veka, porodice Lazara Dunđerskog, osnivača pivare u Čelarevu, pa će se tom prilikom posetiti i dvorac Dunđerski koji se nalazi nadomak fabrike.

Autobuski prevoz do pivare u Čelarevu biće organizovan iz Beograda, a broj prijavljenih je ograničen, zato obezbedite svoje mesto za ovu nezaboravnu LAV avanturu na vreme!

Prijave se vrše slanjem mejla na adresu pr@newmoment.com ili putem LAV facebook stranice, nakon čega će vodiči kontaktirati sve prijavljene. Poseta pivari traje 2 sata.

Besplatne ture kreću iz Beograda 01. jula, u 10h, 12h i 14h sa parkinga preko puta Buvljaka.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.