× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

SARA JO, FRENKIE I WHO SEE PREDSTAVILI NOVE TUBORG SINGLOVE

Više
6 godina 3 meseci pre #1472 od Zarko

U klubu Barutana sinoć je održana Tuborg Open žurka na kojoj su Sara Jo, Frenkie i Who See premijerno izveli svoje nove singlove kreirane na jedinstvenom Tuborg bitu čuvenog producentskog sastava Major Lazer.
Brojni izvođači širom sveta su, u okviru globalne Tuborg Open kampanje, dobili jedinstvenu priliku da, svako u svom stilu i muzičkom pravcu, iskoristi Tuborg bit i pretvori ga u nove lokalne, a možda i svetske hitove. Koncertom u beogradskoj Barutani, na kome su zagrejali publiku energičnim nastupima, Sara Jo, Who See i Frenkie premijerno su izveli svoje regionalneTuborg Open singlove koje je producirao Wikluh Sky. Najaktuelniji reperi u regionu – Frenkie i dvojac Who See izveli su svoj prvi zajednički singl „Daj Ga Na Gas”, dok je mlada pop zvezda Sara Jo predstavila osvežavajuću numeru „Samo Ti“, a za tačno nedelju dana reper, pevač i eklektični producent i aranžer Đorđe Miljenović predstaviće i svoj singl za projekat Tuborg Open pod nazivom „Imam Tvoju Ljubav“.


Kao pokretač zabave, ali i odgovoran član društva, Tuborg je pripremio iznenađenje za sve posetioce žurke – specijalnu „Tuborg patrolu“ koja se pobrinula da se gosti sa žurke bezbedno vrate kući.Ova akcija je deo tradicionalne kampanje „Kad pijem ne vozim, kad vozim ne pijem“ u okviru koje su devojke opremljene alkometrima proveravale nivo alkohola u krvi svim zainteresovanim posetiocima. Svakome kome je utvrđen viši nivo alkohola u krvi od dozvoljenog dodeljen je besplatan taxi vaučer za bezbedan povratak kući.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum