× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

UKUS GRČKE U VERO MARKETIMA

Više
6 godina 8 meseci pre #1447 od Zarko
UKUS GRČKE U VERO MARKETIMA je kreirao Zarko

Sve do 25. juna kupci Super Vero marketa u Beogradu imaće jedinstvenu priliku da osete ukus Grčke i isprobaju više od 200 novih grčkih proizvoda, pod pokroviteljstvom Ambasade Grčke u Srbiji i uz podršku Enterprice Greece.

Naime, Super Vero marketi u ovom periodu svojim kupcima mogu da ponude preko 200 novih i autentičnih grčkih proizvoda po specijalnim cenama. Pored maslinovih ulja, tradicionalnih grčkih sireva, feta sira, u asortimanu će se naći i prave grčke masline, vina, razne vrste ribe I morskih plodova iz grčkog mora, voćnih sokova, testenina, rižota, slatkiša i mesnih prerađevina.


Kako bi ukus grčke kuhinje što bolje približili domaćim potrošačima, svakog petka i tokom vikenda u Vero marketima na Novom Beogradu i u TC Zira, specijalni gosti, kuvari iz Grčke će pripremati najpoznatije specijalitete u posebnom ambijentu nalik grčkoj taverni i ujedno davati savete I recepte svim posetiocima. Takođe i kupci Vero marketa u Žarkovu, uživaće u kulinarskim specijalitetima 19. I 20. juna.

Pored toga, kupovinom grčkih proizvoda kupci mogu osvojiti I nezaboravno letovanje u Grčkoj.
Za kupovinu ekskluzivnih grčkih proizvoda prikazanih u katalogu “Osetite ukus Grčke!” i posebno obeleženih u svim Super Vero marketima, u iznosu od 1500 i više dinara ostvaruje se pravo da se na info pultu izvuče nagradna kartica. Svaka je dobitna! Glavna premija je letovanje u Grčkoj za 2 osobe na Rodosu ili Kritu, u ekskluzivnom resortu sa 5 zvezdica I hiljade drugih vrednih nagrada.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum