Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

ODRŽANA DEVETA MANIFESTACIJA "NAŠ BEOGRAD"

Više
7 godina 2 nedelja pre #1427 od Zarko

Zaposleni u kompaniji Delez Srbija volontirali su u okviru manifestacije „Naš Beograd“ u Udruženju Naša kuća – kuhinja na točkovima i pripremali obroke koje su distribuirali Beograđanima iz socijalno najugroženijih kategorija.

“Humanost i solidarnost je nesto po čemu je kompanija Delez Srbija tradicionalno prepoznata. Uvek se trudimo da u sve društveno odgovorne akcije uključimo i naše zaposlene kako bismo zajedno bili još bolji komšija i pomogli onima kojima je pomoć potrebna”, kaže Nikola Papak, menadžer komunikacija kompanije Delez Srbija.

Radna subota bila je i na preostalih 11 lokacija, na kojima je više od 300 volontera učestvovalo na tradicionalnoj manifestaciji “Naš Beorad”, koju Forum za odgovorno poslovanje organizuje deveti put zaredom. Ovu akciju je podržalo više od 30 kompanija i 3.000 zaposlenih koji su do sada direktno doprineli poboljšanju kvaliteta života glavnog grada i 10.000 odraslih i dece
.
Udruženje "Naša kuća" osnovano je 2007. godine u Beogradu, od strane roditelja dece ometene u razvoju i bavi se njihovom društvenom inkluzijom. Najvažnija usluga koju nude je dnevni boravak za mlade u kome oni, kroz individualne planove podrške, usvajaju nova znanja, podižu nivo socijalnog dijaloga i kompetencije, samoodgovornosti, osamostaljuju se u uobičajenim životnim aktivnostima i pripremaju se za dalji radni angažman.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.