Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Degustacija vina i uparivanje sa sirevima u METRO-u

Више
6 godina 11 meseci pre #1423 од Zarko

U svom distributivnom centru u Krnjači METRO Cash & Carry Srbija je za sve posetioce organizovao degustaciju vina sa italijanskog područija, i odabranih etiketa sa našeg podneblja. Svi zainteresovani su ovom prilikom doživeli novo iskustvo i od stručnjaka iz ove oblasti naučili nešto više o uparivanju vina sa sirevima.

Igor Luković predsednik UO Udruženja somelijera Srbije prisutnima je predstavio italijanska vina, a neke od etiketa koje su ovom prilikom bile na degustaciji su - CHABLIS EMILE DURAND, CHIANTI CLASSICO DOCG, VALPOLICELLA DOC COLLINE DEI FILLARI, CAVANZA CABERN. SAUVIGNON, PROSECCO SUPERIORE CORNER. Vinarije sa domaćeg područja su u okviru štandova predstaviti svoja vina, od kojih izdvajamo - Palićko Horgoško vinogorje, Zvonko Bogdan, Fruškogorsko vinogorje, Mačkov podrum, Župsko vinogorje, Podrum Đorđević, Topličko vinogorje, vinarije: Vinarija Doja, i Toplički vinogradi.

Vina su uparivana sa vrhunskim sirevima kao što su parmezan, grana padano i drugi po kojima je Italija poznata širom sveta.

Please Prijava to join the conversation.