× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Henkel i DIS obradovali mame i bebe u Kruševcu

Više
6 godina 6 meseci pre #1421 od Zarko

U okviru humanitarne akcije „Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“, kompanije Henkel Srbija i DIS uručili su Odeljenju za ginekologiju i akušerstvo sa neonatologijom kruševačke Opšte bolnice, vrednu donaciju koja će omogućiti bolje uslove trudnicama i porodiljama tokom boravka u porodilištu. Donacija se sastoji od kompleta posteljina, paketa za porodilje, kao i deterdženata i sredstava za higijenu.

Tom prilikom, prisutnima su se obratili v.d. direktorka bolnice, prim. dr Vesna Stević-Gajić, direktor sektora deterdženti i kućna hemija kompanije Henkel Srbija, Đorđe Popović, kao i direktor marketinga kompanije DIS, Miroslav Maslovarić.

„Zahvaljujem se u ime Opšte bolnice Kruševac i Službe ginekologije i akušertsva sa neonatologijom na vrednoj donaciji. U našem porodilištu se rađa oko 1600 beba godišnje i donacijom ćemo popraviti uslove u kojima borave naše porodilje. Ovo je nastavak saradnje sa kompanijom Henkel i nova saradnja sa kompanijom DIS, iskreno se nadamo da ćemo i ubuduće uspešno sarađivati“, istakla je v.d. direktorka Opšte bolnice Kruševac, prim. dr Vesna Stević Gajić.


„Veoma smo srećni što smo u saradnji sa DIS-om, našim dugogodišnjim partnerom sa kojim imamo odličnu saradnju, obezbedili donaciju u vidu deterdženata, omekšivača, dečijeg sapuna i posteljine za porodilište u Kruševcu. Uvek se trudimo da pomognemo onima kojima je pomoć najviše potrebna, a mame i bebe su svakako na vrhu liste prioriteta. Upravo zato, sa velikim zadovoljstvom učestvujemo u ovoj akciji i drago nam je što ćemo posle Smederevske Palanke i Kruševca, imati priliku da posetimo i porodilišta u Čačku i Nišu”, istakao je Đorđe Popović, direktor sektora Deterdženti i kućna hemija kompanije Henkel Srbija.

„Naš cilj je da doprinesemo boljoj nezi u porodilištima i da pokažemo da zajedno možemo ulepšati živote mama i beba u Srbiji. Tokom ove akcije biće donirano 800 kompleta posteljina, 400 paketa za porodilje i 2 tone deterdženta za veš. Iznad svega, veliko nam je zadovoljstvo što smo u mogućnosti da pomognemo najmlađim članovima našeg društva. Potrudićemo se da i u budućnosti sprovodimo ovakve akcije“, rekao je direktor marketinga kompanije DIS,Miroslav Maslovarić.

Kompanije DIS i Henkel uvek se trude da pomognu lokalnim zajednicama u Srbiji što su već nebrojeno puta do sada pokazali. Nakon donacije u Smederevskoj Palanci i Kruševcu, nastavak akcije „Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“ planiran je u porodilištima u Čačku i Nišu, do kraja juna meseca.

O Henkelu
Henkel posluje širom sveta sa uravnoteženim i raznovrsnim portfoliom. Kompanija zauzima vodeće pozicije sa svoja tri poslovna sektora u oblastima industrijskog tržišta, kao i proizvoda široke potrošnje, zahvaljujući jakim brendovima, inovacijama i tehnologijama. Henkelov sektor Adhezivi Technologije je svetski lider na tržištu lepkova – u svim industrijskim segmentima u svetu. Sa sektorima Deterdženti i kućna hemija i Beauty Care, Henkel zauzima vodeće pozicije na mnogim tržištima i kategorijama širom sveta. Osnovan 1876. godine, Henkel iza sebe ima više od 140 godina uspešnog poslovanja. U 2016. godini, kompanija Henkel ostvarila je prodaju od 18,7 milijardi evra i operativni profit od 3,2 milijarde evra. Tri najpoznatija Henkel brenda - Persil (deterdžent), Schwarzkopf (nega kose) i Loctite (lepak) ostarili su više od 6 milijardi evra (oko 6.6 milijardi USD) ukupne prodaje. Henkel zapošljava gotovo 50.000 ljudi širom sveta – predan i veoma raznovrsan tim, ujedinjen snažnom korporativnom kulturom, zajedničkim ciljem da ostvari održivi standard, kao i zajedničkim vrednostima. Kao priznati lider u održivosti, Henkel se nalazi na najvišim pozicijama mnogih međunarodnih indeksa i lista. Henkelove prioritetne akcije izlistane su u nemačkom indeksu DAX.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum