Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

CIF - Očišćen podzemni pešački prolaz kod Palate Albanija

Više
7 godina 2 meseci pre #1415 od Zarko

Čišćenje podzemnog pešačkog prolaza kod Palate Albanija u okviru kampanje „Cif čisti Srbiju“ je završeno. Novinari koji su danas zajedno sa predstavnicima kompanije Unilever obišli prolaz imali su priliku da pogledaju fotografije podzemnog prolaza pre čišćenja i uvere se u rezultate ove društveno odgovorne kampanje.

„Velika nam je čast što smo prvi put u okviru kampanje „Cif čisti Srbiju“ posetili i Beograd, a još veće zadovoljstvo nam je da se zajedno sa Vama prošetamo kroz očišćen prolaz kod Palate Albanija. Imali smo nekoliko potencijalnih lokacija za čišćenje u Beogradu, ali pažljivo analizirajući želje građana, stanje u kojem se nalazi lokalitet i kako najviše da doprinesemo izgledu naše prestonice, prolaz kod Palate Albanija je bilo pravo rešenje. Na našu žalost nismo bili u mogućnosti da u potpunosti uklonimo grafite, ali smo uradili sve što je bilo u našoj moći i nadležnosti. Naša sledeća lokacija je Prva kragujevačka gimnazija i tome se veoma radujemo, jer ćemo povratiti prvobitni sjaj jednom od simbola tog grada“, istakao je direktor kompanije Unilever Beograd Dobrivoje Milovanović.


Predstavnici kompanije istakli su daje akcija čišćenja Prve kragujevačke gimnazije već počela, a završetak radova planiran je za narednu nedelju. Odmah nakon gimnazije, biće započeto čišćenje spomenika u Spomen-parku slobode i pobede u Čačku, posvećenom palim borcima i žrtvama fašizma tokom Drugog svetskog rata.O kompaniji Unilever
Unilever, vodeći svetski proizvođač robe široke potrošnje posluje u više od 100 zemalja, sa prodajnom mrežom u 180 država. Portfolio kompanije uključuje neke od najpoznatijih i najomiljenijih brendova, kao što su: Domestos, Cif, Dove, Rexona, Axe, Signal, Lipton, Algida, Knorr, Rama, Hellmann’s. Kompanija Unilever ima oko 167.000 zaposlenih u više od 100 zemalja sveta.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.