Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Predstavljeni noviteti brenda NIVEA

Više
7 godina 2 nedelja pre #1393 od Zarko

Odabrane zvanice iz sveta medija, prisustvovale su celodnevoj NIVEA press konferenciji 25. Aprila 2017. godine u divnom ambijentu hotela Sloboda, u Šapcu.


Konferencija je otvorena koktelom dobrodošlice u 11h, nakon čega su usledile kako edukativne, tako i zabavne i inspirativne prezentacije kojima supredstavljeni novi proizvodi vodećeg brenda za negu kože.


Na samom početku, sa fokusom na predstojeće leto, sezonu odmora i sunčanja, predstavljena je unapređena NIVEA SUN Protect & Moisture linija proizvoda, koja ne samo da pruža pouzdanu zaštitu za Vašu kožu, već od ove godine štiti i Vašu odeću. Unapređena formulacija losiona i sprejeva za decu i odrasle, sprečava nastajanje žutih tragova na omiljenim letnjim odevnim komadima i omogućava njihovo lakše ispiranje. Doživljaj mora upotpunila je NIVEA plaža sa peskom, ležaljkama, prelepim akcesoarima u vidu peškira, torbi i prepoznatljivim plavim loptama, mameći zvanice da uživaju na suncu islikaju se.


Revolucionarnu Hairmilk kolekciju, i novitete za negu tanke i guste kose gosti su mogi da probaju na samom događaju, prepuštajući brigu o svojoj kosi I njeno oblikovanje čuvenom Aleksandru Kaprišu i njegovom stručnom timu.


Novi proizvodi za negu tela obogaćeni su senzualnim uljima, koji ne samo da dubinski neguju kožu, već pružaju i potpuni užitak za sva čula. Gelovi za tuširanje i losioni z atelo oplemenjeni uljima, egzotičnim i nežnim mirisnim notama stvoreni su za uživanje i opuštanje.


Prostoriju su ispunjavali sofisticirana dekoracija i mirisi vanile, ružinih latica, trešnjinog il otosovog cveta, Ilang Ilang-a, kao i bočiče sa uljima.

Nakon predstavljanja noviteta, gosti su imali priliku da se potpuno relaskiraju u spa i wellness centru, da se opuste uz masažu i isprobaju sve proizvode koji su predstavljeni.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.