Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

OTVOREN KODIJEV PARK NA KARABURMI

Više
6 godina 11 meseci pre #1388 od Zarko
OTVOREN KODIJEV PARK NA KARABURMI was created by Zarko

Povodom otvaranja nove prodavnice u BIG Fashion centru IDEA je, u saradnji sa Opštinom Palilula i kompanijom Energoprojekt, najmlađim sugrađanima na Karaburmi, u Ulici Stojana Stoleta Aranđelovića, poklonila igralište na kojem će zajedno sa svojim roditeljima kvalitetno provoditi vreme i razvijati društvene i kreativne sposobnosti.
Park se prostire na gotovo 200 kvadratnih metara i nalazi se na zaštitnoj podlozi koja čuva mališane od povreda. Najmlađima će park biti posebno interesantan upravo zato jer je opremljen savremenim mobilijarom koji čine elementi potrebni za igru i pravilno odrastanje dece.
„IDEA, pored toga što kontinuirano širi svoju mrežu prodavnica, tako i u kontinuitetu vodi računa o lokalnoj zajednici u kojoj posluje. Pravi primer jeste i otvaranje „Kodi parka“ koje smo upriličili povodom novootvorene prodavnice IDEA Super u „BIG FASHION“ tržnom centru. Ali tu ne stajemo, nakon sponzorstva Beogradskog maratona, ove godine realizovaćemo i 11 pobedničkih ideja Beograđana u kampanji „Beograd grad vaših IDEA“. Na zadovoljstvo naših kupaca IDEA ima u planu otvaranje novih prodajnih objekata uz koje će biti realizovane i mnoge društveno odgovorne akcije koje će Beograd i druge gradove u Srbiji učiniti lepšimˮ, rekla je Nataša Pavlović, direktor IDEA marketinških komunikacija.


Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić prisustvovao je otvaranju ovog dečijeg igrališta i tim povodom izjavio da opština u saradnji sa društveno odgovornim kompanijama pokušava da iskoristi svaki pedalj slobodne zemlje kako bi našim mališanima bio omogućen lepši i kvalitetniji život. „Sagradili smo dečiji parkić, na jednom skromnom prostoru uspeli smo da napravimo jedan lep sadržaj gde naša deca mogu da provode slobodno vreme“, rekao je Jovičić. On je naglasio da će se opština i ubuduće zalagati da uz pomoć kompanija, koje žele da ulažu u lokalnu samoupravu, nastavi sa ovakvom praksom, kako bi zajednički sproveli što više projekata. Jovičić je pozvao i druge kompanije da slede primer IDEE i Energoprojekta i da pomognu da lokalna samouprava bude još lepša, razvijenija, sa još bogatijim sadržajem za sve naše sugrađane.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.