× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

SUSRET PREDSTAVNIKA PROIZVOĐAČA I KOMPANIJE METRO CASH&CARRY

Više
6 godina 7 meseci pre - 6 godina 7 meseci pre #1375 od Zarko

U PKS-RPK Leskovac danas je održan sastanak individualnih poljoprivrednih proizvođača voća i povrća sa predstavnicima kompanije METRO Cash & Carry.

METRO Cash & Carry Srbija deo je nemačke METRO Grupe, jedne od najvećih internacionalnih trgovačkih kompanija na svetu, koja uspešno posluje već više od pola veka.

Metro ima više od 21 milion zadovoljnih kupaca u 25 zemalja širom sveta, a u Srbiji posluju duže od 12 godina.

Veljko Jovanović, sekretar Udruženja za biljnu proizvodnju Privredne komore Srbije ukazao je na značaj uključivanja lokalnih proizvođača u velike sisteme veleprodaje.

Goran Jović, direktor PKS-RPK Leskovac pozvao je individualne poljoprivredne proizvođače da se aktivno uključe u diskusiju na sastanku i na taj način saznaju što je više moguće o uslovima uključivanja u Metro sistem veleprodaje.

Hajnalka Herak, viši rukovodilac nabavke u kompanije METRO Cash & Carry Srbija, napomenula je da se kompanija proteklih godina posebno usmerila na proširenje saradnje sa lokalnim proizvođačima i zadrugama, čime podstiče mala gazdinstva da postanu konkurentnija na tržištu, unaprede proizvodnju i uključe se u Metro sistem veleprodaje.

Prezentaciju odeljenja voća i povrća održala je Vanja Tadić, rukovodilac nabavke voća povrća dok je o kontroli kvaliteta govorila Dragana Zarić, rukovodilac kontrole kvaliteta.

Poljoprivredni proizvođači imali su priliku da nakon završetka sastanka obave individualne razgovore sa predstavnicima kompanije METRO Cash & Carry.

Metro Cash & Carry Srbija deo je nemačke METRO Grupe, jedne od najvećih internacionalnih trgovačkih kompanija na svetu, koja uspešno posluje već 50 godina. METRO ima više od 21 milion zadovoljnih kupaca u 25 zemalja širom sveta.

Kompanija posluje na tržištu Srbije od 2005. godine, a danas nas možete posetiti u Beogradu (Krnjača, Zemun i Vidikovac), Nišu, Kragujevcu, Požarevcu, Šapcu, Novom Sadu i na Paliću.

Kao podrška biznisu i profesionalcima u oblasti ugostiteljstva, 2012. godine otvoren je jedinstveni i najmoderniji HoReCa Centar u Srbiji, na Vidikovcu (Beograd), koji služi za edukaciju i obuku ugostitelja.

METRO danas zapošljava više od 1000 posvećenih i iskusnih profesionalaca u oblastima nabavke, prodaje, logistike, odnosa sa kupcima, komercijale, dostave robe i dr.
Last edit: 6 godina 7 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum