Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

LINO NA DEČIJEM FESTIVALU „USKRŠNJE JAJE“ U ZRENJANINU

Više
6 godina 11 meseci pre #1365 od Zarko

Povodom velikog pravoslavnog praznika Uskrsa, u Zrenjaninu je tradicionalno održan treći po redu Dečiji festival „Uskršnje jaje“. Grad Zrenjanin je sa partnerskim organizacijama i ove godine u čast ovog velikog praznika na centralnom gradskom trgu organizovao manifestaciju i u okviru nje niz aktivnosti u kojima je učestvovao veliki broj dece i roditelja.

Kompanija Podravka Srbija se priključila višečasovnoj zabavi za celu porodicu time što je priredila veliki broj Lino paketa za najmlađe učesnike manifestacije.


“Kompanija Podravka i brend Lino neguju porodične vrednosti i promovišu ideju da roditelji i deca provode kvalitetno zajedničko vreme u kreativnoj igri. Zato smo i deo ove manifestacije, a naši Lino paketi su i ovog puta iznedirili osmehe mališana“, izjavila je Miona Tadić, direktor marketinga u kompaniji Podravka Srbija.

Dečiji festival „Uskršnje jaje“ ponovo je okupio zrenjanince u velikom broju i oni su i ove godine zajedno farbali uskršnja jaja i birali najbolje radove. Pored toga mališani su imali prilike da se takmiče u sportskim disciplinama, da učestvuju u kvizu znanja na temu Uskrsa, a i da pazare na Uskršnjem vašaru.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.