× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

MENAŽ GLAZURA

Više
6 godina 7 meseci pre #1363 od Zarko
MENAŽ GLAZURA je kreirao Zarko

Na ekskluzivnoj prezentaciji organizovanoj u prisustvu mnogobrojnih novinara i blogera, Menaž je predstavio svoju najnoviju inovaciju koja smanjuje vreme i olakšava proceduru spremanja poslastica- Extra sjajna Menaž glazura koja svaki put uspe.
Na zadovoljstvo mnogih domaćica, Štarkove police postale su bogatije za još jednu inovaciju. Idući u korak sa modernim dobom, Menaž je odlučio da se prilagodi potrebama savremenih žena i daih obraduje novom glazurom, koja se sprema samo za jedan minut. Iako je priprema drugačija, laka i jednostavna, tradicionalno dobar Menaž kvalitet, ukus i sastav ostali su isti.
Mnogo volim da spremam torte i kolače i često pozivam prijatelje na druženje i degustaciju, ali u poslednje vreme zbog mnogobrojnih obaveza sve manje stižem da odvojim vreme za to. Sad kada se pojavila nova Menaž glazura sa kojom je sve izvodljivo, mislim da ću još češće spremati neke nove poslastice i da ćemo se opet okupljati,izjavila je Nataša Pavlović.


Menaž predstavlja najkvalitetniju čokoladu za kuvanje na našim prostorima.Neprevaziđeni kvalitet i tradicija traju od 1922 godine. Gotovo da ne postoji domaćinstvo koje nije dobro upoznato sa klasičnom tradicionalnom Menaž čokoladom koja godinama ulepšava i obogaćuje naše poslastice. Sada je brend dobio pojačanje u vidu Menaž Glazure koja će pomoći da poslastice budu još brže gotove i da imaju extra sjaj.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum